Vuurtoreneiland: pop-up restaurant op een bijzondere plek

Wegens het grote succes van vorig jaar wordt er dit jaar wederom een pop-up zomerrestaurant opgetuigd op Vuurtoreneiland. Vanaf donderdag 29 mei a.s. krijgen de foodies onder ons weer de kans om vijf avonden in de week en op zondagmiddag te eten op de unieke locatie op het eilandje in het Markermeer.

Het restaurant

Een transparante glazen kas vormt het decor voor dit tijdelijk restaurant. Het uitzicht vanuit het pop-up restaurant: Amsterdams enige vuurtoren, ruige planten en veel water.

Pop-up zomer restaurant op Vuurtoreneiland tweede editie eten op een unieke locatie buiten Amsterdam

Wat schaft de pot?

Lokale producten worden op verschillende ouderwetse ambachtelijke manieren en op open vuur bereid. Hiermee stelt het team van het zomerrestaurant een vijfgangenmenu samen voor hun hongerige gasten.

Pop-up zomer restaurant op Vuurtoreneiland tweede editie eten op een unieke locatie buiten Amsterdam

Alleen per boot

De enige manier om het Vuurtoreneiland te bereiken is met de boot die speciaal door het Lloyd Hotel voor de gasten van het pop-up zomerrestaurant wordt ingezet. De boot vertrekt voor het diner om stipt 18.30 uur vanaf het Lloyd Hotel. Voor de zondag lunchmatinee vaart de boot om 15.00 uur weg.

Wat kost het?

Een diner table d’hôte inclusief boottocht duurt 4 á 5 uur en kost € 55,=de neus. Een prikkie voor deze bijzondere ervaring lijkt mij.

Even reserveren

Om een avondje te kunnen eten bij dit pop-up zomerrestaurant op Vuurtoreneiland moet je wel even van tevoren reserveren op de site www.vuurtoreneiland.nl.

Het zomerrestaurant op Vuurtoreneiland is open vanaf 29 mei tot en met 18 september. Daarna gaat het winterrestaurant open. Dinsdag tot en met zaterdag kun je er dineren en op zondag lunchen.

Pop-up restaurants zijn zó 2014. Er zijn er nog meer in Amsterdam!

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Gezond recept chocoladereep met hazelnoten van rauwe cacao
Gezonde chocoladerepen van rauwe cacao

Rauwe chocolade is gemaakt van rauwe cacao. En laat rauwe cacao nou toevallig ontzettend gezond voor je zijn. Daarom een...

Sluiten