Getest: TEDS All Day Brunch & High Tea

De Bosboom Toussaintstraat vind ik persoonlijk één van de mooiste straten van Amsterdam en het nieuwe all day brunch & high tea spot TEDS maakt deze straat nóg leuker en mooier.

tedsamsterdambrunchlunch

Kies je plekje

TEDS heeft allerlei kleine hoekjes waar je lekker je brunch kunt verorberen. Buiten op het gezellige terras, aan het raam, aan de bar, op de Chesterfield met een hoog kick-back-and-relax-gehalte, aan één van de knusse tafeltjes of aan de sharing-is-caring leestafel.

brunchrestaurantteds tedsamsterdambosboomtoussaint

American sandwiches

De keuze is reuze bij TEDS. Verschillende eiergerechten, cereals, burgers, soepjes en nog veel meer. Voor ons worden het vandaag twee keer broodjes met een Amerikaans tintje: De Ruben (pastrami, zuurkool en augurken) en de Meatball (gehaktballen met truffelmayo en rucola). De meatball is vandaag de favoriet. De meatballs zijn smaakbommetjes en de mayo maakt de smaak juist weer wat zachter. Daarnaast is deze sandwich dikker belegd dan de Ruben. Een paar plakjes meer pastrami was beter geweest hoor ik naast me.

TEDSAmsterdambrunch tedsamsterdam tedsamsterdambosboomtoussaintstraat TEDSAmsterdamoudwest tedsamsterdamrestaurantbar

TEDS cocktails

Als borreltijd aanbreekt is het nog steeds goed vertoeven bij TEDS, want naast een uitgebreide brunchkaart hebben ze ook een borrelkaart en een appetijtelijke cocktailkaart. Mimosa’s, cucumber G&T’s en meer. Dus genoeg reden om lekker te blijven hangen!

tedsamsterdamwest TEDS Amsterdam west hotspot

TEDS in Oud-West is gewoon een hele fijne chille brunchspot waar je je te goed kunt doen aan lekker eten en drinken. Zowel binnen als buiten op hun zonnige terras.

Oeh la la nog zo’n leuke nieuwe lunch- en brunchspot: Metropolitain op het Rokin.

TEDS Amsterdam terras

TEDS All day Brunch & High Tea
Bosboom Toussaintstraat 60
Amsterdam Oud West
Ontbijt | brunch | lunch | borrel

Openingstijden TEDS:
Maandag tot en met zondag van 7.00 uur tot 19.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Metropolitain Amsterdam Rokin
Nieuw: Metropolitain op het Rokin

Ontbijten of brunchen op z'n Parijs, dat kan vanaf morgen bij het nieuwe restaurant Metropolitain op het Rokin. Lees verder

Sluiten