Nieuw: Café de Paris op het Rokin

Bar Italia is op de Franse tour gegaan. Dat de Franse keuken anno 2015 hotter dan hot is, is Bar Italia ook niet ontgaan. Dus out with the old en in with the new. Vanaf heden gaat deze alom bekende spot op het Rokin 81/83 door het leven als Café de Paris.

Café de Paris voor Franse toppers

Bij een restaurant in Franse sferen hoort uiteraard een kaart vol met Franse golden oldies zoals steak frites, coq au vin, côte de boeuf, foie gras, oesters en nog veel meer.

Cafe de Paris Amsterdam restaurant bar

Voetjes van de vloer

En als je je buik rond hebt gegeten kun je de zojuist naar binnen gewerkte calorieën weer lekker eraf dansen op de fijne tunes. Want zoals we gewend zijn van deze spot is het naast een restaurant waar je goed terecht kunt voor een uitgebreid diner ook een bar (dinsdag en woensdag zijn vaste feestavonden met Disco Dinsdag en B11). Maar uiteraard heeft Café de Paris continu leuke feestjes en events.

Metropolitain

En als je zin hebt in een lekkere lunch of brunch, dan ga je toch gewoon even langs bij de onderburen: Het nieuwe lunch- en brunchrestaurant Metropolitain.

Café de Paris
Rokin 81/83
Amsterdam centrum
Borrel | diner

cafe-de-paris.nl

Openingstijden Café de Paris:

BAR
Zondag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 3.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 4.00 uur

RESTAURANT
Dagelijks van 18.00 uur tot 1.00 uur

 

Translate»
Lees vorig bericht:
TEDS Amsterdam
Getest: TEDS All Day Brunch & High Tea

De Bosboom Toussaintstraat vind ik persoonlijk één van de mooiste straten van Amsterdam en het nieuwe all day brunch &...

Sluiten