H. Burger nieuw op de Clercqstraat

Hoppa de Clercqstraat heeft er weer een nieuwe mooie spot bij. Sinds afgelopen vrijdag kun je aanschuiven bij H. Burger. Naast verschillende (vega) huisgemaakte burgers met frietjes kun je hier ook een salade prikken.

Dankzij het gebruik van verschillende kleuren en hout is het een cosy little place geworden. Je kunt jezelf begraven in de kussens aan het raam of jezelf neer planten op de barkrukken. En bij mooi weer is het ook mogelijk om in de tuin te zitten. Oeh hoe fijn is dat!

Er is meer, want er zullen ook expo’s plaatsvinden bij deze nieuwe spot. So go check it out.

H. Burger
De Clercqstraat 128
Amsterdam West

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Vessel in BOAT&CO

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Vessel in BOAT&CO 52.394107, 4.882135
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Tijger en de Vis Amsterdam centrum
Tijger en de vis visrestaurant amsterdam centrum

Op het hoekje van de Lindengracht en de Eerste Lindendwarsstraat zit sinds kort Tijger & De Vis. Read more

Sluiten