Pesca Amsterdam vismarkt new style

Ze noemen het een vismarkt, maar dan is Pesca Amsterdam wel één van de mooiste en tofste vismarkten die ik ooit heb gezien. In het pand waar ooit Nomads zat vind je nu een fancy fish market. In de grote ijsbakken ligt het fraaie assortiment aan seafood uitgestald. En als ik zeg assortiment, dan bedoel ik ASSORTIMENT, want damn wat ligt er een school aan vis, rijen dik coquilles, een clan aan soft shell crab en nog veel meer. Hiervan wordt iedere visfanaat wild van.

pesca-amsterdam-vis-fish-restaurant-centrum

Kies je vis en het visgerecht (als het je lukt om te kiezen) en vertrek vervolgens met je buzzer richting je tafel.

visrestaurant-pesca-amsterdam-centrum-rozengracht

Tijdens het wachten kun je natuurlijk wel alvast beginnen met de warming up. Er zijn bij Pesca Amsterdam volop wijnen om uit te kiezen.

Pesca Amsterdam Vis restaurant Rozengracht

Terwijl we nippen van onze wijntjes begint opeens de tafel te trillen, het is de buzzer, onze vis is klaar! Het is bizar hoe excited ik ben als ik naar de uitgifte loop om mijn soft shell crab en fish & chips te halen. Het voelt bijna alsof ik een prijs heb gewonnen.

Tadaa daar zijn ze dan, mijn fishy meals. De krab met zachte pantser heeft even een frituurbadje gehad een smaakt erg fijn. De fish and chips hebben net wat te lang in het vet gezwommen en zijn een tikkie aan de harde kant.

Wat een chille en mooie spot en hoe leuk is de bediening. Pesca Amsterdam is echt een te gekke plek om wijntjes te slurpen met wat lekkers te nomnom-en on the side.

Oh en ook het toilet is mooi. En als je denkt, hé wie verstoort daar mijn plaspauze? Dat is cabaretier Ronald Goedemondt die je uit de speakers hoort komen. Gewoon omdat het kan 🙂

Pesca Amsterdam
Rozengracht 133
Amsterdam Centrum
Borrel | diner | snacks | vis
pesca-amsterdam.nl

Openingstijden:
Woensdag tot en met zondag van 18.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”211″]

Translate»
Lees vorig bericht:
H. Burger Amsterdam
H. Burger nieuw op de Clercqstraat

Hoppa de Clercqstraat heeft er weer een nieuwe mooie spot bij. Sinds afgelopen vrijdag kun je aanschuiven bij  Lees verder

Sluiten