The Harbour Club krijgt jonger zusje

The Harbour Club clan krijgt er een lid bij: The Harbour Club Vinkeveen. En zoals de naam al doet vermoeden, is het net even buiten Amsterdam aan de oh zo mooie Vinkeveense Plassen. Over een mooi stukje Nederland om met de boot te ontdekken gesproken.

Harbour Club Vinkeveen nieuwe hotspot

Ik hou van de buzz die er heerst bij The Harbour Club venues. Het is net alsof je in Ibiza of Miami bent beland. Vooral bij The Harbour Club Amsterdam kun je zomers wel heel erg diva style vertoeven op het fraaie terras aan het water. Bij The Harbour Club Kitchen in Amsterdam Zuid kun je vanaf je booth en een burger voor je neus te gek bootjes spotten. En nu komt er dus nog een Harbour Club aan in ‘Groot Amsterdam’. Een mooi nieuw restaurant waar je kunt neerploffen voor wat lekkers te eten en te drinken.

The Harbour Club aan het water

Op warme zomerse dagen zijn de Vinkeveense Plassen waar je wilt zijn. Vooral als je een bootje hebt (gehuurd) is het waanzinnig op de plassen. En vanaf eind april kun je en pitstop houden bij The Harbour Club Vinkeveen in het gloednieuwe Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam. Op het ruime terras aan het water kun je je installeren met wat lekkers. Wat dacht je van wining & dining helemaal in Harbour Club stilo? Klinkt niet verkeerd right? Is het typisch Hollands weer? Dan kun je ook verhuizen naar binnen, want ook daar zit je opperbest. Tip: De Lazy Sunday lunch om je zondag easy door te komen.

Ook voor grote groepen en events is deze nieuwe hotspot in Vinkeveen een ideale plek.

Eten bij The Harbour Club Amsterdam

Wil je liever in Amsterdam bij The Harbour Club eten?

Reserveer een tafel bij The Harbour Club Amsterdam

Reserveer een tafel bij The Harbour Club Kitchen

The Harbour Club Vinkeveen
Groenlandsekade 1
Vinkeveen

Bekijk de Facebookpagina.

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Sushilee Amsterdam ramen
Slurp je raak bij deze noodlesoup spots

Een noodlesoup naar binnen slurpen brings back memories. Lees verder

Sluiten