Vesuvius Bruschetteria & Bar ideale borrelspot

Vesuvius Bruschetteria & Bar Amsterdam is er eentje om te onthouden. Deze nieuwe bar is onderweg om Amsterdam te dazzlen met hun Italiaanse bruschette.

Vesuvius bruschette and more

Heerlijke traditionele bruschette, maar ook Italiaanse geroosterde broodjes getopt met culinaire verrassingen, dat is wat je kunt verwachten van Vesuvius Bruschetteria & Bar. En natuurlijk wordt alles vers en on the spot gemaakt.

Maar naast een bruschetta kun je bij Vesuvius ook terecht voor couppi. Een wattes? Ja dat dacht ik dus ook. Couppi zijn papieren hoornen gevuld met fritto misto van groenten of fritto misto van vis en schaal-schelpdieren. Mjam dat klinkt niet verkeerd. Ook kun heerlijke planken met hammetjes, salami en of kaasjes bestellen. Te gek om borreltijd door te komen. Uiteraard met een lekker wijntje, biertje of een cocktail on the side. Zin in een verse pasta of een gezonde salade? Ook die vind je bij deze nieuwe hotspot.

Aperitivo avonden

Vesuvius blaast de aperitivo nieuw leven in en organiseert twee keer per week aperitivo avonden waar je je kunt storten op hun Italiaans buffet. Je kunt dus zo van de borrel overgaan naar een full diner. Hoe chill is dat?

Koffie en lunch

Wil je al eerder op de dag op relaxstand? Je kunt al vanaf ’s morgensvroeg terecht bij Vesuvius Bruschetteria & Bar. Zo kun je je dag beginnen met een kop koffie, een Thai iced coffee of verse ijsthee. En natuurlijk wat lekkers ernaast om te nomnom-en.
Vesuvius Bruschetteria & Bar coming soon

Zin gekregen om bij deze nieuwe spot te hangen? Nog even geduld, want hij is nog in de maak. Wanneer je bij deze bruschetteria en bar terecht kunt is dus nog niet helemaal bekend, maar zodra er meer duidelijk is lees je dat natuurlijk gelijk op bySam.nl.

Deze nieuwe hotspot aan het water opent eind april.

Vesuvius Bruschetteria & Bar
Amsterdam
Lunch | koffie | drinks | diner

Bekijk hun Facebookpagina

Translate»
Lees vorig bericht:
Harbour Club Vinkeveen restaurant
The Harbour Club krijgt jonger zusje

The Harbour Club clan krijgt er een lid bij: The Harbour Club Vinkeveen. Lees verder

Sluiten