I-Scream Waffle eerste egg waffle shop in Amsterdam

In andere steden zoals Londen, New York en Los Angeles zijn ze al allemaal eraan: De egg waffle. Als je weleens zo’n krokant-van-buiten-en-zacht-van-binnen lekkernij hebt weggehapt, snap je wel waarom ze ervoor in de rij staan. En goed nieuws, want nu komt deze rage naar Amsterdam! Oh yes, binnenkort strijkt I-Scream Waffle, de allereerste egg waffle shop, neer in Mokum.

I-Scream Waffle in De Foodhallen

Waar je deze vers gebakken geurige wafels kunt scoren? In Amsterdam Oud-West, in De Foodhallen om precies te zijn. Dat is dé plek waar binnenkort I-Scream Waffle haar luiken omhoog rolt om deze populaire desserts te bakken. Mjammmm dat wordt gooooeeed!

Dus de volgende keer dat je neerstrijkt bij De Foodhallen, bewaar dan een plekje voor de toet, want deze yummy waffels wil je natuurlijk niet missen.

I-Scream Waffle
De Foodhallen
Bellamyplein 51
Amsterdam West | Oud-West

Foto: The Novice Chef

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Lo Sbrano worsten amsterdam
Lo Sbrano Italiaanse traiteur Amsterdam Oost

Links en rechts hoor ik de Italiaanse woorden om mijn oren vliegen als ik traiteur Lo Sbrano in Amsterdam Oost binnen stap. Lees...

Sluiten