Beste frietbakker nu ook in Amsterdam Oud-West (PERMANENT GESLOTEN)

Par Hasard fans die in West wonen hoeven voortaan niet meer naar de Ceintuurbaan in de Pijp te fietsen om een zak goudgele frietjes te bemachtigen. Par Hasard West laat sinds begin vorige maand iedere dag aardappelstaafjes in het gloeiend hete vet zakken om ze er vervolgens knapperig en al er weer uit te vissen.

Beste frietbakker van Amsterdam in West

Voor wie Par Hasard nog niet kent (hoe kan dat?!), de frietzaak op de Ceintuurbaan eindigde dit jaar in de AD Friettest op de 10e plek, hiermee werd de friterie wederom de beste frietbakker van Amsterdam. Je kunt je dus wel voorstellen waarom hun frietjes voor velen de lievelings is. En nu kunnen we ook in Oud-West in hun patattekes prikken.

Par Hasard West Amsterdam friet patat

Par Hasard West patat en snacks

Par Hasard West is waar je naar toe moet trappelen op je fiets als je last krijgt van een serious craving echte Belgische patat, maar er staan natuurlijk ook andere heerlijke huisgemaakte snacks op de kaart. En zoals je gewend bent van de frietzaak, kun je ook aanschuiven voor een stevigere maal. Fish & chips, zuurvlees en Hollandse biefstuk, hoppa ze toveren het bij deze très chique patatzaak in Amsterdam West zo voor je op tafel.

Par Hasard Amsterdam West

Wijnen, bieren en bubbels

Bij al dat in stijl en fancy snacken hoort ook een lekker wijntje. Samen met wijnhuis Collovray & Terrier staat er een collectie eigen huiswijnen op de kaart die wel heel erg goed combineren met de fijne Bourgondische gerechten van de patatzaak. Liever een biertje? Neem er een Limburgs biertje bij of iets anders van de tap. En voor de echte levensgenieters die willen uitpakken, er is ook champagne om aan te nippen.

Friet thuis laten bezorgen of afhalen

Natuurlijk kun je bij deze nieuwe frietzaak ook je frietjes afhalen, maar thuis laten bezorgen kan natuurlijk ook. Direct friet en andere snacks bestellen bij Deliveroo.

Terras

Deze nieuwe frietzaak in Amsterdam West heeft overigens wel een hele dikke bonus: Ze hebben een terras!! En wel aan beide puien, dus extra veel kans om zonnestralen te vangen terwijl je een patatje hapt.

Par Hasard West
Douwes Dekkerstraat 2
Amsterdam West | Oud-West
Lunch | snacken | diner | terras

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 23.00 uur
Zondag van 13.00 uur tot 22.00 uur

Foto: Par Hasard West

[mapsmarker marker=”323″]

Translate»
Lees vorig bericht:
I Scream Waffle Amsterdam
I-Scream Waffle eerste egg waffle shop in Amsterdam

In andere steden zoals Londen, New York en Los Angeles zijn ze al allemaal eraan Lees verder

Sluiten