IJsmanschap eerste popsicle bar Amsterdam

Schepijs, ijs op een hoorntje? Forget about it! Met de komst van IJsmanschap wordt 2016 de zomer van popsicles. In deze nieuwe winkel kun je namelijk terecht voor heel veel ijsjes op een stokje.

ijsmanschap-amsterdam-west

Alles wordt met de hand gemaakt door eigenaar Martijn, die het vak van het ijs maken heeft geleerd aan de Gelato Universiteit in Italië. En de ijsco’s zijn to die for kan ik je vertellen.

ijsmanschap-amsterdam-popsiclebar

Er zijn ijsjes op waterbasis en ijsjes op melkbasis. Van ‘gewone’ smaken zoals aardbeien tot aan not your regular flavour Vietnamese iced coffee. Ook is er een limited edition, zoals de marsala met gepocheerde vijgen die nu op het menu staan.

ijsmanschap-amsterdam-debaarsjes

 

Ow ja, wil je er echt een feestje van maken? Top je ijsje dan met witte of pure chocolade en/of nootjes. Oh boy oh boy dat is fijn!

ijsmanschap-popsiclebar-amsterdam

IJsmanschap
Van Spilbergenstraat 2
Amsterdam West
ijswinkel | popsicle

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
PakuPaku

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

PakuPaku 52.357609, 4.917981
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Kauffmann Oost Amsterdam West
Bar Kauffmann falafel en bier paradijs

Wordt dit het jaar van de falafel? Als het aan eigenaresse Saskia Kauffmann van Bar Kauffmann dat je middenin De...

Sluiten