Bar Kauffmann falafel en bier paradijs

Wordt dit het jaar van de falafel? Als het aan eigenaresse Saskia Kauffmann van Bar Kauffmann dat je middenin De Baarsjes vindt wel! Kauffmann runde al tijden een cateringbedrijf/foodtruck VAN VER en het werd hoog tijd voor haar eigen zaak. En aangezien ze in andere food cities al met z’n allen aan de broodjes falafel zijn, leek het haar een puik plan om de Amsterdamse food scene kennis te laten maken met deze yummy healthy broodjes.

bar-kauffmann-amsterdam-de-baarsjes

Op het terras buiten kun je lekker in het zonnetje chillen en mensen kijken.

bar-kauffmann-amsterdam-bier-falafel

En dan wordt het tijd om mijn tanden in een pita broodje falafel te zetten. Het broodje is super vers en den falafel heerlijk krokant van binnen en boordevol smaak van binnen. Mjam!! En ook de topping: Mango, gegrilde veggies en tzaziki is niet mis. Ohhh dat is fijn! En hier drink je natuurlik ‘a cold one’ bij. Ze hebben heel veel verschillende biertjes waaruit je kunt kiezen. En ook De Jannie van Brouwerij de Afleiding, het enige echte Baarsjesbier, ontbreekt hier niet op de tap!

bar-kauffmann-amsterdam-falafel-bier

Bar Kauffmann is een relaxte laid back spot waar je lekker achterover kunt hangen met een (speciaal) biertje en een broodje falafel. Er is ook een falafel bar waar je je eigen broodje kunt laten samenstellen.

bar-kauffmann-bier-falafel-amsterdam

Bar Kauffmann
Reinier Claeszenstraat 4 BG
Amsterdam West

[mapsmarker marker=”183″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Burger guerilla bij Ellis Gourmet Burger

Wat doe je als je als burgerfreak uitgenodigd wordt voor een burger guerilla bij burger walhalla Ellis Gourmet Burger waar...

Sluiten