Nieuw! Afhaalwinkel en foodtruck tegen voedselverspilling

Pop-up restaurant Instock, op de Polonceaukade in Amsterdam Westerpark is voor de meesten wel bekend. Dit tijdelijk restaurant tovert dagelijks de meest smakelijke gerechten op tafel voor hun gasten van producten die anders in de kliko waren beland. Ik ben niet alleen fan van het geweldige concept van restaurant Instock, maar zeker ook van hun kookkunsten. Het goede nieuws is dat Instock twee nieuwe initiatieven heeft gelanceerd: De Instock Toko en de Instock Foodtruck.

Instock Toko

Vanaf vandaag wordt het nog makkelijker om voedselverspilling tegen te gaan én te genieten van het eten van Instock Amsterdam. Vanaf vandaag zijn de anti-voedselverkwisting maaltijden te koop bij de nieuwe Instock Toko op de Ferdinand Bolstraat. Denk warme maaltijden, salades, tosti’s, soepjes en sapjes. Allemaal gemaakt van wat ze die ochtend hebben weten te verzamelen tijdens hun dagelijkse rit langs supermarkten met het elektrische busjes. Ideaal om thuis op te peuzelen.

Instock Amsterdam

Instock Foodtruck

Het rode lintje van de groene Instock Foodtruck is sinds een paar weken doorgeknipt en dat betekent dat Instock alle uithoeken van ons koude kikkerlandje kan laten genieten van het bewuste, gezonde en heerlijke eten. Grote kans dat je deze zomer tijdens een (food)festival over de Instock Foodtruck struikelt.

Instock Toko
Ferdinand Bolstraat 88
Amsterdam Zuid/De Pijp

Openingstijden Instock Toko:
Maandag tot en met vrijdag van 15.00 uur tot 21.30 uur
Zaterdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.30 uur

Welke nieuwe hotspots op de Foodbucketlist kan jij al afvinken?

[mapsmarker marker=”69″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Lekker lunchen bij de Amsterdam RAI
Leuk lunchen in de buurt van de RAI

Even een broodje eten voordat je naar een event zoals de Huishoudbeurs of AutoRai in de Amsterdamse RAI gaat? Hier...

Sluiten