Amsterdam krijgt eerste Japanse karaokebar met 6 privé kamers

Kijk dit is nou nieuws waar ik blij van word! Vanaf dit voorjaar is er een extra spot waar ik ongestoord karaoke kan zingen. Want dan opent The Duke of Tokyo, een nieuwe Japanse karaokebar met zes privé karaoke booths waar je met zes tot vijftien man los kunt gaan op de foute meezinghits.

The Duke of Tokyo eerste Japanse karaokebar

Bij The Duke of Tokyo moet je een ware Tokio ervaring krijgen. De bar wordt zo ingericht zodat het net lijkt alsof je in de binnenstraatjes van de Japanse hoofdstad wandelt. En aan de bar kun je naast een biertje ook sake bestellen. Ideaal om alvast wat moed in te drinken voordat je aan de microfoon gaat of gewoon om de keel te smeren.

En Japanners staan bekend om hun technische snufjes en ook die ontbreken niet bij deze Japanse karaokebar. Je kunt namelijk gewoon je drankjes bestellen met de telefoon en op de iPad scroll je door de beschikbare karaokenummers. Er is dus geen reden om de karaoke booth te verlaten.

Pop-up karaokebar

The Duke of Tokyo…misschien komt de naam je wel bekend voor. Dat zou zomaar kunnen want terwijl de mannen op zoek waren naar een vaste locatie en met een crowdfunding campagne bezig waren om een vaste locatie te kunnen openen zijn ze rond gaan trekken als pop-up karaokebar. Met twee karaokewagens, een sakebar en cocktailbar zijn ze opgepopt bij onder andere Wildeburg, Mysteryland, Into the woods, Bachus Wijnfestival, TonTon Club Westerpark en Amsterdam Sushi festival. Maar ook bij feestjes bij de Kopstootbar, Skatecafe, Tosti Creative en Adnight voor DDB & Cake Films zijn ze gespot.

Sta je nu al te poppelen om te karaoke zingen of wil je alvast oefenen zodat wanneer deze Japanse karaokebar open gaat jij er helemaal klaar voor bent? Bij deze spots kun je nu al karaoke zingen.

Scoop: BAUT opent een vestiging in Amsterdam West

The Duke of Tokyo
Reguliersdwarsstraat 37
Amsterdam Centrum
Borrelen | karaoke | privé karaokekamers | karaoke booths

Openingstijden Japanse karaokebar:
Volgen snel

Foto credits: The Duke of Tokyo

[mapsmarker marker=”474″]

Tags: Karaokebar Amsterdam | privé karaoke Amsterdam | karaoke booth Amsterdam | Japanse karaokebar Amsterdam | karaoke zingen Amsterdam | karaoke booths

 

Translate»
Lees vorig bericht:
BAUT
Scoop: BAUT opent in Amsterdam West

BAUT is natuurlijk een pop-up restaurant pur sang. Lees verder

Sluiten