Bekende kaaswinkel opent kaasfondue restaurant in Amsterdam Westerpark

Kaasfondue restaurant Extraordinaire is het nieuwe pop-up restaurant van kaaswinkel De Kaaskamer.

Kaasfondue restaurant Extraordinaire in het Westerpark

Als je deze winter wel een pick me up kunt gebruiken, dan heb ik een leuke tip voor je, de toffe kaaswinkel De Kaaskamer gaat vanaf 1 november kazen smelten in een heus pop-up kaasfondue restaurant. Wat wil je nog meer als het buiten koud is en je wilt wat warms hebben voor in je buikje. Ja toch?

‘De lekkerste Franse, Zwitserse en Hollandse fondue in combinatie met overheerlijke wijnen.’ staat er op de website van Kaasfondue restaurant Extraordinaire. Klinkt toch fantastisch. Maar ze gaan meer doen. Want wanneer de ijsbaan weer op het Westergasterrein te vinden is gaat het kaasfondue restaurant tijdens de Sunday Market kaasfondue uit het vuistje en gorgonzola ijsjes serveren. Echt briljant gewoon. Dat wil je gewoon! Maar ook zullen ze extra aandacht besteden aan de officiële opening van het Mont d’Or seizoen en zullen er kaas-wijn-proeverijen voorbij komen. Oei wat fijn! Wil je niets missen van hun events? Hou dan hun event op Facebook goed in de smiezen.

Oh en als je wilt weten waar exact in het Westerpark je deze tijdelijk kaasfondueparadijs straks kunt vinden: ze komen in het ijswinkeltje Yscuypje.

Pop-up kaasfondue restaurant Extraordinaire gaat 1 november van dit jaar van start en blijft vier maanden open (tot 1 maart 2020).

De Kaaskamer van Amsterdam

De Kaaskamer van Amsterdam is niet meer weg te denken uit de Jordaan. Loek de Loor begon in de jaren negentig deze inmiddels alom bekende kaaswinkel in de Runstraat 7. Hij reisde door heel het land en ook naar Frankrijk op zoek naar de beste ambachtelijk gemaakte kazen met een bijzondere smaak. Inmiddels heeft zijn dochter Sophie de zaak overgenomen, maar kaasliefhebbers lopen nog steeds de deur plat van deze winkel.

Kaasfondue restaurant Extraordinaire van De Kaaskamer
Gosschalklaan 7
Amsterdam West | Westerpark
Lunch | diner | kaasfondue

Reserveren voor het pop-up kaasfonduerestaurant

Openingstijden kaasfonduerestaurant Extraordinaire:
Maandag van 17.00 uur tot 23.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag en donderdag van 17.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag van 15.00 uur tot 0.00 uur
Zaterdag van 12.00 uur tot 0.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

Foto: van de website van Kaasfondue restaurant Extraordinaire geplukt

[mapsmarker marker=”237″]

Tags: kaasfonduen in Amsterdam | kaasfondue restaurant in Amsterdam West | bekende kaaswinkel van de Amsterdamse Jordaan opent pop-up kaasfonduerestaurant | waar kun je in Amsterdam kaasfonduen? | kaasfondue eten in Amsterdam | de leukste pop-ups van deze winter | bekende kaaswinkel opent kaasfonduerestaurant in Amsterdam Westerpark

Translate»
Lees vorig bericht:
Coffee District koffiebar Amsterdam Zuid
Coffee District net geopend in Amsterdam Zuid

Coffee District is een mooie koffiebar dat sinds vorig weekend open is! Lees verder

Sluiten