Mannen achter BAK Amsterdam openen Bar Bambino

Bar Bambino is de nieuwe bar van het succesvolle restaurant BAK Amsterdam.

Ooit begonnen ze met verschillende pop-ups en na deze rondtrekkende periode vonden ze een vast onderkomen op de Van Diemenstraat in Amsterdam West. En overigens niet zomaar een pand, het pand waarin restaurant BAK Amsterdam huist is het prachtige pakhuis ‘Het Veem’ waar je een waanzinnig uitzicht over de Oude Houthaven en ’t IJ hebt. In het begin begonnen ze nog voorzichtigjes met alleen de lunch, maar inmiddels is BAK een volwaardig en geliefd restaurant.

Bar Bambino aan de Vijzelgracht

En nu zes jaar na hun start in de Houthavens zijn ze toe aan een nieuw avontuur. En dit avontuur gaat over twee weken open in het pand waar ooit Panini zat op de Vijzelgracht 5. Wat voor kaart er gaat komen en of ze op z’n BAKs ‘clean’ gaan koken en ook zoals bij BAK hun eigen brood gaan bakken (Piet, één van de eigenaren heeft namelijk ooit van bakkerij Eef van Restaurant As brood leren bakken en als je hun zuurdesembrood weleens hebt geproefd weet je dat dit heel erg fijn zou zijn) is even afwachten. Want vooralsnog staat er nog vrij weinig op hun Instagrampagina over wat ze gaan doen. Maar als alles goed gaat zijn we over twee weken een nieuwe horecazaak rijker op de Vijzelgracht in Amsterdam Centrum.

Ik kijk in ieder geval uit naar dit nieuwe restaurant van de mannen van BAK.

Bar Bambino
Vijzelgracht 5
Amsterdam Centrum
Diner

Openingstijden volgen snel

Foto: van de Instagrampagina van Bar Bambino geplukt

[mapsmarker marker=”238″]

Tags: mannen achter restaurant BAK Amsterdam openen Bar Bambino op de Vijzelgracht | nieuw restaurant op de Vijzelgracht | nieuw restaurant in het pand van voormalig restaurant Panini op de Vijzelgracht | nieuwe hotspot Amsterdam Centrum | Bar Bambino het jongere zusje van restaurant BAK Amsterdam | lekker uit eten in Amsterdam Centrum | nieuwe restaurants in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Kaasfondue restaurant Extraordinaire Amsterdam De Kaaskamer Westerpark
Bekende kaaswinkel opent kaasfondue restaurant in Amsterdam Westerpark

Kaasfondue restaurant Extraordinaire is het nieuwe pop-up restaurant van kaaswinkel De Kaaskamer. Lees verder

Sluiten