Kanarie Club nieuw in de Hallen

Oh yes! Kanarie Club in de Hallen is open. Move over Brasserie Halte 3 en restaurant Meat West, letterlijk zelfs, want de mannen achter deze twee restaurants vonden het na twee jaar tijd geworden voor een nieuw concept. De twee aparte ruimtes zijn samengetrokken tot één restaurant dat de naam Kanarie Club heeft gekregen.

kanarieclub-amsterdam-restaurant-foodhallen restaurant-bar-amsterdam-de-hallen

Work and eat

Wat er zo fabulous is aan deze nieuwe hotspot in de Hallen? Je kunt er je dag beginnen met een kick ass Egg Benedicts of wentelteeftjes. Ook is het een plek waar je te chill kunt werken. Bijvoorbeeld aan de lange tafel of in één van de comfy seats. And when the work is done gooi je je laptop in een kluisje (vanaf volgende week staan deze er) en kun je lekker nippen aan cocktails, een lokaal biertje en kauwen op een bar snack aan de grote bar die pontificaal in het midden staat.

bar-restaurant-kanarieclub-amsterdam

Work and dance

Voor wie graag de voetjes van de vloer laat gaan is Kanarie Club ook fijn, want ook de nodige easy on the ears tunes zullen voorbij komen. Ennnn dat kan natuurlijk niet op een lege maag, dus een hapje eten kan ook ’s avonds bij deze nieuwe spot in Amsterdam West. Daarvoor kun je kiezen van hun uitgebreide menukaart. Wat dacht je van Japanse pancakes? Of een lekker visje of super mals vleesje.

 

kanarieclub-restaurant-bar-amsterdam restaurant-kanarieclub-amsterdam-bar-west kanarieclub-diner-amsterdam-west kanarieclub-restaurant-diner-amsterdam-hallen kanarie-club-cocktail-amsterdam-west

kanarie-club-cocktail-amsterdam-drinks

Studio Modijefsky

Het oog wil ook wat en dat hebben de mannen achter de Hallen maar al te goed begrepen. Ze hebben dan ook niemand minder dan Studio Modijefsky gevraagd het interieur onder handen te nemen. Waar je ze van kent? Onder andere van Roast Room, Smokin’ Barrels, Bar Basquiat, Bar Bukowski en Bar Botanique. Super cool is het ‘zwembad’ dat je bovenin het pand vindt. Een plek om lekker onderuit te hangen met een cocktailtje. Waarom een pool vraag je je af. Het is een knipoog naar toen de oude tramremise gekraakt was. De krakers hadden toen een groot bad met regenwater om in te poedelen en dat hebben ze nu dus terug gebracht. Sowieso zie je door heel het pand heen grappige details en items die verwijzen naar een zwembad (de reflexterende zilverenwand refereert naar water) of naar trams.

kanarie-club-amsterdam-de-hallen kanarieclub-amsterdam-west-dehallen

Man oh man, wat is Kanarie Club een te fijne spot om gewoon de hele dag te vertoeven. Ow ja er komt nog meer. In de zomer komt er een nieuw terras en je kunt binnenkort ook zo binnendoor naar de Filmhallen hoppen. Dusss genoeg redenen om naar deze nieuwe hotspot in de Hallen te gaan.

Meteen een tafel reserveren bij Kanarie Club

Kanarie Club
Bellamyplein 51
Amsterdam West
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner | terras  | workspace

[mapsmarker marker=”242″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Bijvangst Amsterdam Oost
Restaurant Bijvangst binnenkort in Amsterdam Oost

Anno 2016 eet je van de bijvangst. De bijwatte? Bijvangst is de vis die meekomt tijdens het vissen en de...

Sluiten