Karaoke bar gezocht? Geen nood hier kun je karaokezingen.

Karaokezingen is het tegenwoordige helemaal. Ik ben altijd al een sucker geweest voor meezingen met de ondertiteling van guilty pleasure songs. Maar een goede karaoke bar in Amsterdam was niet altijd 1,2,3 te vinden. Natuurlijk heb je al sinds jaar en dag Casablanca. En ja ik heb daar weleens op het podium gestaan voor een publiek bestaande uit volstrekt onbekenden. Prima als je al behoorlijk wat alcoholische versnaperingen achter de kiezen hebt en het fenomeen gene opeens ver te zoeken is. Maar dit soort karaoke praktijken blijven voor mij gelukkig spaarzaam.

Privé karaokekamers Amsterdam

Om die reden roep ik al jaren dat ik zo graag privé karaoke kamers in Amsterdam zou willen. Gewoon een kamertje reserveren en met je vrienden je volledige uitleven op foute liedjes. En mijn gebeden zijn verhoord. Want anno 2017 zijn private karaoke rooms gewoon te boeken. Nice! Sterker nog, in ieder stadsdeel is er wel een karaoke mogelijkheid te vinden. Zo is er sinds juli een underground karaoke bar in Amsterdam West en is er net een te gekke Hong Kong style spot geopend waar je je eigen karaokekamer kunt boeken.

Karaoke bar met wat te eten

Maar uiteraard wil ik er ook wat lekkers bij kunnen eten. En ook dat kan bij deze karaoke bars. Van Asian (street)food tot aan sticky spareribs en bittergarnituur, deze karaoke spots hebben het allemaal. Dat wordt dus een extra groot karaokefestijn!

Karaoke bar Amsterdam Centrum

Chin Chin Club Amsterdam

Zo nieuw dat ze officieel nog niet open zijn. Chin Chin Club Amsterdam draait as we speak proef en gaat volgende week woensdag voor het echt open. De Asian streetfood vliegt je hier om de oren. Vang er een paar voordat je de privé karaokekamer induikt. Klaar met karaoke zingen? Ze hebben ook drie bars waar je lekker cocktails kunt nippen en arcadespellen en een dansvloer om je uit te leven.

Chin Chin Club
Rozengracht 133
Karaoke bar Amsterdam Centrum

Meer over karaokezingen bij Chin Chin Club Amsterdam

karaoke bar Amsterdam karakter de grill fabriek

Karaoke bar Amsterdam West

Bar Karakter x de Grill Fabriek Amsterdam

Eerst even een gruwelijk burger of sticky spareribs weghappen en daarna de microfoon overnemen met je alle beste karaoke optreden doe je bij Bar Karakter x de Grill Fabriek op de Clercqstraat. Eigenaar Robin shaked zo een killer cocktail voor je en chef Michel van pop-up de Grill Fabriek weet hoe hij sappige steaks, burgers, garnalen, vis en ribs van de grill moet toveren. Yum!!

Al vanaf € 35,- per persoon zing je drie uur lang karaoke in de privé kamer inclusief onbeperkt fris, bier, Desperados en wijn en word je ook nog eens bediend. Nice! Wel even van tevoren reserveren, dan weet je zeker dat de mics klaar staan voor je.

Bar Karakter x de Grill Fabriek
De Clercqstraat 75H
Karaoke bar Amsterdam West

Meer over karaoke zingen bij Bar Karakter x de Grill Fabriek

Karaoke bar Amsterdam Zuid

Ginger Amsterdam

Bij Ginger Amsterdam op de FeBo hebben ze drie karaokekamers die je helemaal voor jou en je vrienden kunt afhuren. In het geniep kun je zingen op jouw favo karaokenummers, een steak of een (vega)burger verorberen en cocktails of biertjes drinken. Oh en er is airco. Handig als je net zo hard zingt als dat je danst.

Een karaokekamer van tevoren reserveren is wel zo handig. En als je minimaal € 250,= aan eten en drinken van de kaart bestelt in drie uur tijd krijg je de karaokekamer voor niets erbij.

Ginger Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 13-15
Karaoke bar Amsterdam de Pijp Amsterdam Zuid

Meer info over karaoke bar Amsterdam Ginger

Karaoke zingen in Amsterdam Oost

Woon je in Amsterdam Oost en ben je waus van karaokezingen? No worries, er is hoop voor je. Zoku Amsterdam heeft een privé kamer waar ze een karaokeset hebben compleet met microfoons. Volgens mij is de kamer bedoeld voor hun bewoners, maar als je daar een hapje gaat eten kun je vast even vragen of je even een tijdje mag spenderen in de kamer.

Zoku Amsterdam
Weesperstraat 105
Amsterdam Oost

Meer info over Zoku

Translate»
Lees vorig bericht:
Sushi Samba Amsterdam restaurant
SushiSamba Amsterdam een walhalla voor sushifanaten

SushiSamba Amsterdam is eindelijk geland in Amsterdam! Lees verder

Sluiten