Fondue Oost nieuw fonduerestaurant Amsterdam Oost

Fondue Oost komt eraan en gaat Bar James op de Javastraat vervangen. De vegan bar is namelijk niet meer en maakt daarmee ruimte voor dit nieuwe fonduerestaurant in Amsterdam Oost.

Fondue Oost smelt de kazen

En niet zo’n beetje ook! Je kunt bij restaurant Fondue Oost gewoon kiezen uit verschillende kaaspannetjes. Hou je van klassiek? Dan ga je voor de traditionele kaasfondue. Maar wil je een beetje experimenteren en eens een keer wat anders proberen? Dan kun je met je tafelgenoot of tafelgenoten gezellig om een pannetje met Italiaanse kaas met truffel of een Mexicaans getinte kaasfondue met chilipeper en nacho’s (oh yeah!) gaan zitten en lekker beginnen te kaasdippen. Ben je fan van gesmolten Franse blauwe kaas? Dan heb ik goed nieuws voor je want die smelten ze bij dit nieuwe fonduerestaurant op de Javastraat in Amsterdam Oost ook gewoon voor je. Voor iedere kaasfanaat dus wat wilt.

Wanneer je met je mede kaasfondue vrinden kunt aanvallen bij deze nieuwe kaasfanaten spot? Restaurant Fondue Oost is vanaf dinsdag 19 september aanstaande open for business. Dus nog heeeeeel eventjes geduld voordat je je kunt storten op de pannetjes met gesmolten cheeeeese.

Last van een craving naar Asian streetfood? Chin Chin Club Amsterdam is nieuw en heeft naast een restaurant met Asian food ook drie (cocktail)bars, arcadespellen, een club en private karaoke kamers. Als dat geen avondvullend programma wordt weet ik het ook niet meer!

Ook nieuw in Amsterdam Oost: Bistro Zebra. Bij dit nieuwe te cute restaurant in Amsterdam Oost weten ze hoe ze moeten koken en de bediening is ook te lief! Het is één van mijn favorieten van de laatste tijd.

Fondue Oost
Javastraat 49
Amsterdam Oost
Diner

Openingstijden:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”410″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Karaoke bar Amsterdam
Karaoke bar gezocht? Geen nood hier kun je karaokezingen.

Karaokezingen is het tegenwoordige helemaal. Lees verder

Sluiten