Win kaartjes voor het karaokefeest van het jaar

Dit is karaokezingen new style.

Dook je in 2018 nog een privé kamer in om mee te zingen met de band? Anno 2019 zing je karaoke als een echte popster. Ja je weet wel met een groot podium, achtergrondzangers, danseressen en een publiek. Denk ook aan lichtshows, rookmachines, jawel de hele mikmak. Op grote schermen komen de songteksten voorbij en voor even, heel even, ben jij de ster tijdens het Sing Sing Sing! The Legendary Crowd-Karaoke Party!

Je kunt het zingen natuurlijk ook aan anderen overlaten en je beste publiekgedrag laten zien.

Gratis kaarten karaoke party

En het leuke is dat bySam twee kaartjes mag weggeven voor dit Sing Sing Sing! The Legendary Crowd-Karaoke Party op vrijdag 1 maart. Om kans te maken op deze kaarten moet je de Facebookpagina van bySam liken en je allergrootste karaoke buddies taggen in onderstaand Facebookbericht.

De winnaar van de twee kaartjes voor de karaoke party wordt maandag 25 februari bekend gemaakt op de Facebookpagina van bySam.

Info karaoke party

Het karaokefeest van het jaar is een initiatief van Tim Doornewaard (bekend van Koreaans bbq-restaurant Yokiyo). Tim is geboren in Korea, waar karaoke onwaarschijnlijk populair is. Hij is geadopteerd en groeide op in Nederland, maar ging op latere leeftijd op zoek naar de mooie dingen die zijn geboorteland te bieden heeft en lucky us, the best of brengt hij naar Amsterdam, zoals dit karaoke-zingen-voor-een-groot-publielk-concept.

Het karaokefeest vindt plaats op vrijdag 1 maart a.s. Vanaf 21.00 uur begint het feest aan de bar. Van 23.00 uur tot 1.00 uur kun je crowd-karaoke zingen en de afterparty begint om 1.00 uur en duurt tot laat.

Je kunt natuurlijk ook gewoon een kaartje kopen. Online zijn de kaartjes voor het karaokefeest €10 en aan de deur betaal je € 12,50. Je kunt RSVP’en via info@singsingsingtheparty.com. Of gewoon heel hard duimen dat je die tix wint.

De plek waar jij gaat shinen:
Boom Chicago
Rozengracht 117
Amsterdam Centrum
Karaoke

[mapsmarker marker=”131″]

Tags: karaoke zingen in Amsterdam | win kaartjes voor het leukste karaokefeest van het jaar | karaokezingen voor een groot publiek | karaokeparty Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Carstens Amsterdam restaurant centraal station
Voorproeven bij Carstens het nieuwe restaurant van oud-chef van De Librije***

Wat een feestlunch was het bij Carstens! Lees verder

Sluiten