Er opent een karaoke spot op de Clercqstraat

Karaoke zingen in het he-le-maal. Werd je vroeger nog met de nek aangekeken als je een sterke drang hebt om af en toe die microfoon te pakken en luidkeels mee te zingen met je guilty pleasure song, anno 2017 hoef je je niet meer te schamen voor je liefde voor karaoke. Ik roep het al jaren en nu mag ik het van de daken schreeuwen: I love karaoke. Hooray dus voor het groeiende aantal karaokebars in Amsterdam en een staande ovatie voor de allereerste spot waar je terecht kunt voor een sessie karaoke in Amsterdam West. Ja je leest het goed! We kunnen nu karaoke zingen in Oud-West, namelijk op de Clercqstraat!

Karaoke zingen Amsterdam West

Als je net zoals ik van het type ik-onthoud-iedere-songtekst-maar-zingen-kan-ik-niet bent dan zul je wel oren hebben naar privé karaokekamers. Kijk soms is dat gewoon voor iedereen beter. En dat kan dus vanaf deze maand bij de speciale private karaoke rooms. Kamers waarvan de deur dicht kan, sterker nog de karaokekamer bevindt zich in de kelder, dus je kunt op je dooie gemakje uit volle borst meezingen met jouw foute karaokehits.

Karaoke zingen met je vrienden of collega’s

De private karaoke rooms bij Karakter hebben een eigen bar en zijn groot genoeg voor max 20 nachtegaaltjes en vanaf zes man kun je al zo’n kamertje voor 3 tot 5,5 uur voor jezelf hebben. Dus ga je voor een intieme karaokesessie of sleep je al je vrienden en collega’s de karaokekamer in voor een serieus potje karaoke?

Natuurlijk vraag je je af of er wel een leuk nummertje voor jou bij zit, nou je hebt dus gewoon keuze uit 2000 nummers uit alle mogelijk denkbare genres die er zijn, so I guess yes. Wil je liever het podium met iemand anders delen? Er zijn twee microfoons dus duetten mag.

DIY je eigen karaoke avond

Omdat kiezen en zelf samenstellen wel zo cool is, kun je bij de karaoke van Karakter kiezen uit vier smaken:

THE ABBA Package (€ 35,= p.p.):
3 uur lang karaoke zingen, onbeperkt fris, bier, Desperados en wijn en bediening.

THE BEATLES Package (€ 55,= p.p.):
3 uur lang karaoke zingen, onbeperkt fris, bier, Desperados, wijn, vodak, gin en rum en bediening.

THE MADONNA Package (€ 75,= p.p.):
3 uur lang karaoke zingen, onbeperkt fris, bier, Desperados en cocktails en bediening.

THE JACKSON Package (€ 1050,= in totaal):
5,5 uur lang karaoke zingen, een bartender, onbeperkt fris, 10 flessen wijn, 150 Desperados, 2 flessen wodka, 2 flessen gin en 2 flessen rum.

Ennnn bij alle packages kun je hapjes van De Grill Fabriek erbij bestellen. Dus dat wordt in de ene hand de microfoon en in de andere een bitterbal. Ja toch?

Dus waar in Amsterdam kun je karaoke zingen? Jawel bij Karakter op de Clercqstraat.

Lekker wat eten bij De Grill Fabriek

Oh en je kunt natuurlijk ook eerst even een hapje mee eten voordat je aan de microfoon hangt. In de keuken van Karakter zit namelijk sinds kort het foodconcept De Grill Fabriek. En chef Michel schuift zo een loeigoede burger met frietjes of iets anders lekkers jouw kant op. Nice!

De Grill Fabriek Bar Karakter

Wil je een karaokekamer reserveren? Je kunt bellen naar 020-737 08 43 of mailen naar reserveren@bar-karakter.nl.

Er zijn twee karaokeshifts:
Van 18.00 uur tot 21.00 uur
Van 21.30 uur tot 0.30 uur

Karaoke @ Karakter
De Clercqstraat 75
Amsterdam West | Oud-West
Borrelen | karaoke | cocktails | feesten

Bekijk de website
Bezoek de Facebookpagina van Karakter of de Facebookpagina van De Grill Fabriek.

[mapsmarker marker=”225″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Zebra Amsterdam bistro bar
Zebra no-nonsense bar bistro in Amsterdam Oost

Zebra is er eentje in de categorie 'om in de gaten te houden'. Lees verder

Sluiten