Deze sterrenzaken lanceren kerstpakketten met (live)kookles

Nu de Sinterklaasfeesten op kantoor, Kerstborrels en de Kerstdiners met het personeel dit jaar uitblijven schijnen bedrijven meer uit te geven aan Kerstpakketten.

En dit jaar is er wel een hele toffe optie voor bedrijven om hun medewerkers blij te maken: culinaire kerstpakketten van Michelinzaken! Ja ja volledig corona-proof en met een heel groot culinair tintje.

Onno Kokmeijer**

Chef Onno Kokmeijer (bekend van tweesterrenzaak Ciel Bleu) heeft een diner workshop voor het bedrijfsleven opgetuigd. Dat wordt teambuilden met op z’n culinair!

Afgelopen week zijn de eerste Kerstpakketten oftewel de ‘Exclusive Dinner Sessions’ over te toonbank gegaan en bij medewerkers thuisbezorgd. Vanaf €60 per persoon krijgt het hele team een dinerbox thuisbezorgd waar alles in zit om drie, vier of vijf gangen te bereiden. Op een vooraf gekozen dag zullen ze dan met z’n allen via een Zoom-sessie gezamenlijk in hun eigen keuken onder leiding van sterrenchef Onno het diner koken.

De box is trouwens ook uit te breiden met bijpassende wijnen en exclusieve lekkernijen zoals Onno’s eigen kaviaar.

Interesse in zo’n dinerbox voor je medewerkers of je team? Neem dan contact op met Erik van der Kooij via erik.hospitalityservices@gmail.com of via +31651956187. Meer info of bekijk de menu’s.

Restaurant 212*

Een kerstpakket waarmee je je medewerkers of team wel heel erg blij kunt maken: het Kerst thuis met 212 kerstpakket! Wanneer je deze speciale box bestelt krijgt iedereens een pakket waarmee je een viergangendiner voor twee personen kookt. Het pakket kost €68 per persoon een een upgrade met een wijnpakket (€50 pp) is mogelijk. En om het helemaal af te maken is het ook mogelijk om een luxe serviespakket (€60 pp) erbij te doen. Bij de Kerstbox zitten speciale instructievideo’s waarbij eigenaar en chef Thomas Groot stap voor stap uitlegt hoe je het diner bereidt.

Neem contact op met restaurant 212 via infor@restaurant-212.com voor meer info.

Spectrum**

Je medewerkers of je hele team gaan samen met chef Sidney Schutte van tweesterrenzaak Spectrum in het Waldorf Astoria Amsterdam Hotel kokkerellen op sterrenniveau! Iedereen krijgt een Kerstkookbox thuis bezorgd gevuld met alle exclusieve ingrediënten uitgekozen door de chef. Start met z’n allen tegelijkertijd de instructiefilm op en kook via Teams, Zoom of Google hangout met z’n allen de gerechten voor het driegangenmenu. Vragen? Via de live chat met chef Sidney kun je vragen stellen of tips lospeuteren. De box is verkrijgbaar vanaf €70 per persoon en dit is het menu: 

MENU
• Langoustine •
Avocado | Baharat | Groene Appel | Bundelzwam

• Tarbot •
Oester | Spinazie | Bruine Boter | Champagne

• Rommedou •
Bladerdeeg | Peer | Zwarte Bes | Kardamom

Voor €70,00 per persoon is de virtuele kookles te boeken.

Reserveren kan via deze link.

Foto: Onno Kokmeijer via Guts to Glory

Ook interessant

Kerstpakketten van sterrenrestaurants | Michelinzaken komen met Kerstpakketten voor het bedrijfsleven | culinaire kerstpakketten | de tofste kerstpakketten van 2020 | kerstpakketten bestellen

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Wijmpje Beukers Amsterdam
Eetcafé Schotsheuvel, het jongere zusje van Wijmpje Beukers opent in december

Eetcafé Schotsheuvel is op dit moment in de maak, maar gaat in december open. Lees verder

Sluiten