Kindvriendelijke restaurants Amsterdam

Nu één van mijn allerbeste vriendinnen straks een mini versie van haarzelf heeft en ik uiteraard graag met haar restaurants wil blijven afstruinen, leek het me wijs om alvast wat voorbereidend werk te verrichten. Speciaal voor haar een lijst van kindvriendelijke restaurants en café’s in Amsterdam waar je gewoon je kleine mee kunt nemen. Met handige dingen zoals verschoningskussens en luiers (voor de allerkleinsten) en kindermenu’s.

Amsterdam Centrum

Vondelpark 3 Kitchen & Bar

Ontbijten bij Vondelpark 3 met je kleine? Dat kan met het kinderplankje (twee Haagse bolletjes met hagelslag, jam en boter). Voor de avond hebben ze fish & chips en pasta bolognese op de kinderkaart staan.

Hannekes Boom

Terwijl de volwassenen eten kunnen de kleintjes knutselen bij Hannekes Boom aan de Dijksgracht.

Amsterdam West

Flinder’s Café

Kinderstoelen, spelletjes, kids specials en zelfs luiers! En ook nog eens een zeer uitgebreide kids kaart. Kinderburgers, fish & chips, boterhammenpret en nog veel meer. Bij Flinder’s Café aan het Frederik Hendrikplantsoen kun je zonder problemen je kind(eren) meenemen om te ontbijten, lunchen, borrelen of dineren.

Café Kostverloren in Oud-West

Voor het ontbijt of de lunch boterhammen met pindakaas, nutella of jam of frietjes met kroket en sla voor het avondeten. Kinderen zijn welkom bij Café Kostverloren op de Tweede Kostverlorenkade.

Café Toussaint in Oud-West

Speelgoed, een verschoningskussen of een kinderstoel nodig? Café Toussaint op de Bosboom Toussaintstraat heeft alles om het verblijf van je min-me zo aangenaam mogelijk te maken (en dus ook indirect die van jou!).

Kindvriendelijke restaurants Amsterdam

Du Cap in Oud-West

Het is lekker ruim opgezet bij Du Cap dus ideaal voor kinderwagens, daarnaast hebben ze er ook kinderstoelen. Een kindvriendelijk restaurant dus.

Café Lennep in Oud-West

Café Lennep heeft hamburgertjes, tosti’s, kippetje en baguettes speciaal voor kinderen.

Ivo’s Kitchen in de Baarsjes

Broodje met jam, huisgemaakte friet of een dievenbordje (een kleine versie van de gerechten op de kaart). Ivo’s Kitchen op de Witte de Withplein denkt ook aan de kleine eters.

Radijs in de Baarsjes

Speciaal voor de kleintjes heeft Radijs op de Jan Evertsenstraat boterhammen met nutella, jam of pindakaas.

Amsterdam Zuid/De Pijp

CT Coffee & Coconuts

CT Coffee & Coconuts op de Ceintuurbaan heeft alle ruimte voor kinderwagens en het is er altijd lekker druk, dus de kinderen mogen best wat geluid maken hier.

Amsterdam Oost

De Ysbreeker aan de Weesperzijde

Op de kinderkaart van de Ysbreeker staan boterhammen met hagelslag, hamburgers voor kinderen en tortellini.

STEK Amsterdam

Terwijl jij lekker aan je ontbijt of lunch zit kan je kind lekker smikkelen van een kinderbammetje bij STEK op de Wibautstraat.

Amsterdam Noord

Café Restaurant De IJ-Kantine

Een kinderhoek met een tafel en stoeltjes waar de kinderen kunnen spelen zodat jij ongestoord kunt eten en drinken. Krijgen de kleintjes trek? Dan kunnen ze wat lekkers uitkiezen van de kinderkaart. Bijvoorbeeld pasta, vissticks of een kroketje met friet en appelmoes. Cafe restaurant De IJ-Kantine is helemaal okay for kids!

Restaurant Stork Amsterdam

Jij kunt genieten van heerlijke vis terwijl je kind een hamburgertje of fish & chips (met een perenijsje toe) krijgt.

Noorderlicht

Voor de kleintjes heeft Noorderlicht flensjes met appel en appelstroop of patatjes met een stukje vlees of vis. En het af te maken hebben ze ook nog ijshoorntjes met verschillende smaken.

Hier kun je in Amsterdam eten voor onder een tientje.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant La Vina Amsterdam rivierenbuurt tasting experience
Amsterdamse topper La Vina Amsterdam

Amsterdam is hotspot walhalla, wekelijks popt er weer een nieuw restaurant op of is er weer een nieuwe whisky bar....

Sluiten