Kreeftmaand bij Remise47 bij de Hallen

Kreeft eten I love it. Niets heerlijker dan mijn tanden zetten in het sappige vlees van de rode rakker uit de zee. Komt dat even goed uit dat het weer kreeftmaand is bij restaurant Remise47. De hele maand juni (dus nog een weekje) staat dit schaaldiertje in de spotlight. Een aanrader dus als je fan bent van kreeft. Met mooi weer kun je op hun beschutte terras een kreeft in de zon eten, als dat geen zomers gevoel geeft weet ik het ook niet meer!

Direct reserveren bij Remise47

Kreeft eten bij Remise47

Kreeftenbisque, rillettes van gerookte forel met rivierkreeftjes, kreeftkroketjes, halve en hele kreeften… de schaaldieren vliegen je om de oren tijdens de kreeftmaand bij Remise47. Je kunt je halve of hele kreeft opleuken met een couscoussalade, citrus risotto en lamsoren of met knapperige frietjes en citroenmayonaise (krijg je er ook een frisse bietensalade als bonus bij). Dus hoe je je kreeft ook het liefste hebt, je zit hier goed.

De rillettes van forel kwam met gele biet, een hangop van biet en rivierkreeftjes en wat een zeer goed gelukt gerecht. En het zag er ook nog eens prachtig uit.

kreeft eten Amsterdam Remise47

Mjam en daarna is het tijd voor de sappige halve kreeft. En de schaar is al uit zijn schaal gehaald, dus hij is helemaal hapklaar. Wel zo handig. Oh en je hebt al een halve kreeft met wat lekkers voor 20 euro. Best een fijn prijsje niet?

Bekijk het kreeftmenu

Je kunt nog tot en met volgende week vrijdag aanschuiven bij Remise47 voor hun kreeftmenu, daarna is het tijd voor oesters!!

Ok ik kan me voorstellen dat je nu zin hebt om kreeft te eten. Wil je er zeker van zijn dat je een tafeltje hebt? Reserveer dan hieronder een plekje.

Remise47
Bellamyplein 47
Amsterdam West | Oud-West
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner | terras

Er komt een heus Asian (food)festival in het Oosterpark. Ben jij erbij?

Je eigen pop-up restaurant openen met begeleiding van topchef Michiel van der Eerde?

Openingstijden Remise47:
Maandag tot en met zondag van 7.30 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”371″]

Translate»
Lees vorig bericht:
UMAMI Park Amsterdam Oost
UMAMI Park eerste Asian Festival in het Oosterpark

UMAMI Park het allereerste Asian (food) festival strijkt zondag 9 juli a.s. neer in het Oosterpark. Lees verder

Sluiten