De leukste restaurants in de buurt van de RAI

Leuk en lekker uit eten in de buurt van de Amsterdam RAI kan bij deze fijne restaurants in de Rivierenbuurt. Ideaal na een dagje op de Huishoudbeurs, AutoRAI of een ander evenement in de Amsterdam RAI. Of gewoon omdat je in de buurt bent.

La Vina restaurant & wijnbar

La Vina restaurant & wijnbar is een pareltje in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Sommelier en eigenaresse Jacqueline Borgers kent haar wijnen en verwent haar gasten met haar enthousiaste verhalen en heerlijke wijnen. Op de kaart staan heerlijke mediterraanse gerechten. Leuk om te doen: De tasting experience! Ervaar hoe spijs de smaak van wijn positief kan beïnvloeden. Een hele bijzondere ervaring.
Lees meer over restaurant La Vina restaurant & wijnbar.

Restaurant La Vina Rivierenbuurt Amsterdam RAI

COTIGNAC

Franse bistro COTIGNAC op de Trompenburgstraat is een geweldig leuk restaurant vlakbij de RAI waar je kunt genieten van ambachtelijke Franse gerechten. Ideaal voor een uitgebreide lunch, koffietijd, borrel of diner.
Facebook.com/COTIGNAC

Bistro restaurant COTIGNAC Amsterdam rivierenbuurt

GOOS Eten & Drinken

GOOS Eten & Drinken gelooft in goed en eerlijk eten en tovert de lekkerste dingen op tafel van biologische en lokale producten. Bij dit buurt café/restaurant in de Maasstraat (vlakbij de RAI) staat gezelligheid voorop. Iedere week zit er een ander biertje op de tap en voor de toetjesliefhebbers hebben ze lekker veel zoete lekkernijen. Je kind of hond meenemen? GOOS is kind- en hondvriendelijk! Een ideale plek voor ontbijt, lunch, borrel of diner.
www.cafegoos.nl

 

Restaurant Oceania

Bij restaurant Oceania weten ze hoe de échte Chinese keuken hoort te smaken. Geen vreselijke babi panganggerechten of tjap tjoi (geen Chinees die dit eet), maar wel traditionele Kantonese gerechten. Dimsum, geurige roergebakken gerechten in oestersaus, hotspots, kreeft, cha siu, spare ribs, chicken wings en nog veel meer heerlijke gerechten. En dit allemaal in een gezellige setting.
restaurantoceania.nl

 

Vis aan de Schelde

Als je van een lekker visje houdt zit je bij visrestaurant Vis aan de Schelde goed. Hier weten ze wel raad met vis en schaaldieren. En ook de wijnen zijn zeker niet verkeerd.
Lees de beoordeling over restaurant Vis aan de Schelde.

Visrestaurant Vis aan de Schelde rivierenbuurt RAI Amsterdam

Café Restaurant ’t Vliegertje

No-nonsense eten in een ongedwongen sfeer doe je bij Cafe Restaurant ’t Vliegertje. Denk spare-ribs, saté, entrecôte en natuurlijk goudgele frietjes.
vliegertje.nl

Café restaurant 't Vliegertje Scheldestraat RAI Amsterdam

Japans restaurant Sapporo

Bij Japans restaurant Sapporo eet je teppanyaki (Japanse grillplaat) of sushi. Met sofshellcrab of coquilles hmmm, maar ook de California roll.
sapporo.nl

De lekkerste verse frietjes van Amsterdam op een rij.

Translate»
Lees vorig bericht:
pubquiz cafe schinkelhaven amsterdam
De leukste pubquizen van Amsterdam

Wie dacht dat pubquizen zó 2010 is, heeft het mis! We pubquizen anno 2015 gewoon lekker vrolijk verder met elkaar....

Sluiten