Majesteit Taart de allerlekkerste en mooiste taarten van Amsterdam

Je baan op zeggen om te doen waar je passie ligt: Heerlijke en mooie taarten bakken. Daarvoor heb je ballen nodig. Gaby Akkrum is een stoere meid die deze sprong waagde. Ze zei haar vertrouwde baan op en bakt nu dagelijks de heerlijkste taarten in haar kleine keukentje in Amsterdam oost.

Ik mocht een middagje letterlijk een kijkje in de keuken nemen bij Gaby terwijl ze de laatste hand legt aan de taarten met bestemming winkel/lunchspot Hutspot Rozengracht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taarten voor iedere dag of voor een bijzondere dag

Vandaag bakt Gaby een carrotcake, een bietentaart en een cranberrytaart. Ik weet een flink stuk carrotcake te scoren en hij smaakt verrukkelijk. Heerlijk luchtig en zacht. Daarnaast is ze ook koningin fondant. Ze weet namelijk de allermooiste creaties te maken voor bijzondere gelegenheden. Bruidstaarten, babytaarten, verjaardagstaarten en nog veel meer. Haar motto: Bij Majesteit Taart is er elke dag reden voor een feestje. En ik kan je vertellen, haar taarten helpen het feestje zeker een handje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taarten bezorgen op de fiets

De taarten zijn af en voor de gezelligheid fiets ik met Gaby naar Hutspot om de taarten af te leveren. ‘Hoe gaan we dit doen?’ Vraag ik haar. ‘Nou gewoon op de fiets,’ is het antwoord. En daar gaan we dan. Drie taarten in de taartentas op het stuur en daarmee dwars door het Amsterdamse verkeer.

Ik kijk continu bezorgd naar de vrolijke tas met kwetsbare taarten, maar Gaby lijkt zich nergens druk over te maken. En mijn bezorgdheid is volledig overbodig, want de taarten belanden zonder ook maar een kruimel verloren te hebben op de taartplateaus van winkel Hutspot op de Rozengracht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verantwoord genieten

Liever bewust genieten van taart? Majesteit taart heeft ook de ‘verantwoord genieten’-lijn met in het assortiment biologische, koemelkvrije, (geraffineerd)suikervrije en/of glutenvrije taarten. Sowieso worden de taarten alleen met de allerbeste ingrediënten gebakken en dat proef je.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heerlijke taarten gebakken met passie

Het is altijd fijn om iemand tegen te komen die net zo’n grote passie heeft voor goed en lekker eten zoals ik zelf. Dat Gaby veel liefde stopt in haar taarten zie je en proef je.

Ben je benieuwd naar de taarten van Majesteit Taart? Probeer de taarten bij Hutspot Rozengracht, Walter The Woodburry Bar in Amsterdam oost of bestel een taart via de website.

Binnenkort kun je ook bakmixen bestellen via de webshop zodat je zelf aan de slag kunt. Ook ligt er een winkel van Majesteit Taart (opening dit jaar nog) op de planning. Houd hiervoor haar Facebookpagina in de gaten.

www.majesteittaart.nl

Majesteit Taart Amsterdam contactgegevens

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
East 57 nieuwe restaurant deli Amsterdam oost
East 57 eerste foodmarket in Amsterdam vandaag geopend

East 57 in Amsterdam oost is vanaf vandaag open voor het grote publiek. Een nieuw horecaconcept dat een combinatie is...

Sluiten