East 57 eerste foodmarket in Amsterdam vandaag geopend

East 57 in Amsterdam oost is vanaf vandaag open voor het grote publiek. Een nieuw horecaconcept dat een combinatie is van koffiebar, deli/winkel, restaurant en wijnbar in een informele sfeer. Eten, drinken, koffieleuten, borrelen met wijn of shoppen voor delicatessen, het kan allemaal bij East 57. De allereerste foodmarket in Amsterdam.

Restaurant East 57 Amsterdam oost

Van worst tot koffie

Worst van Brandt & Levie, kaas van Erik’s Delicatessen, olijven van Olives and more, bier van Brouwerij ’t IJ, zelfs een koffiecorner van de Coffee Company. De leveranciers hebben ieder een aantal vierkante meters (oftewel de ‘display’) gekregen om hun producten te presenteren. Het personeel van restaurant East 57 is volledig getraind door de leveranciers zelf zodat ze alles weten van de producten die worden verkocht.

Een impressie

Gisteren was East 57 geopend voor bloggers, pers en vrienden en familie. Een kleine impressie van het restaurant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stel zelf je salade samen

Je kunt bij East 57 een kant-en-klare salade bestellen of zelf een bakje groen samenstellen met bijvoorbeeld pompoen of kikkererwten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hapjes en drankjes

Geen event zonder de nodige natjes en droogjes. Tijdens het PR-event vlogen de luxe hapjes me om de oren. Buikspek met kimchi, pekingeend met bami, sushi, gerookte rundermuis en oesters. You name it I had it.  Ik heb zelfs mijn allereerste weedburger ooit gegeten. Laten we het zo stellen, gelukkig waren er nog andere hapjes. De winnaars van gisteren: broodje pulled pork van Brandt & Levie, gerookte rundermuis en verse oesters. Mjam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personeel van de straat

Omdat ze bij East 57 ontzettend veel waarde hechten aan een totaalbeleving en een goede bediening daarvoor essentieel is, hebben ze de werving voor hun mensen even wat anders aangepakt. Geen vacatures op Facebook of iets dergelijks, nee ze zijn gewoon in groepjes van twee Amsterdam in gegaan en zijn daar op zoek gegaan naar mensen met het East 57-DNA. Het resultaat: Een groep enthousiaste, knap uitziende en servicegerichte hippe Amsterdammers.

Leuk concept

Ik ben altijd in voor iets nieuws en ben dan ook een sucker voor vernieuwende concepten zoals East 57. Mooie producten, enthousiaste mensen, goed eten en dat voor een redelijke prijs. De sfeer en aankleding had wat mij betreft nog wat bourgondischer en warmer gemogen, maar dat is een kwestie van smaak. En tja, daar valt niet over te twisten. Verder is East 57 zeker een bezoek waard.

East 57
Eerst Ringweg 2
Amsterdam oost
www.east57.nl

Restaurant East 57 is geopend van maandag tot en met zondag van 7.00 uur tot 1.00 uur (keuken tot 23.00 uur)

Heb jij al gegeten bij dit nieuwe Vietnamees restaurant?
Nieuw in Amsterdam Oud-West: Waterkant. Een restaurant met een Surinaams tintje
.

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
De Plantage restaurant Amsterdam oost
De Plantage nieuw café restaurant bij Artis in Amsterdam oost

Wat hebben Artis en lekker eten en drinken met elkaar gemeen? Binnenkort alles! Want ergens deze maand opent er een...

Sluiten