Mama Kelly Amsterdam strijkt neer in Olympisch Stadion

MaMa Kelly Amsterdam is in zicht! Het concept doet het errug goed in Den Haag en heeft nu  haar pijlen gericht op Amsterdam. Er was al enige tijd geroezemoes over de komst van het restaurant, maar nu is dan eindelijk bekend waar ze gaan neerstrijken. En het wordt Amsterdam Oud-Zuid, het Olympisch Stadion om precies te zijn. In het pand dat maar liefst 1000 m2. groot is en waar eerder Vakzuid, The Oyster Club en The Harbour Club Café zaten. Wanneer dit nieuwe restaurant open gaat? Naar verwachting ergens in september van dit jaar.

Mama Kelly Amsterdam

MaMa Kelly fans zullen behoorlijk wat terug herkennen van de locatie in Den Haag, maar Mama Kelly Amsterdam krijgt ook een geheel eigen look & feel. Dus verwacht hier geen industriële en vintage spullen, maar juist heel wat anders. Aldus blijkt uit het artikel van Entree Magazine. Ik ben benieuwd!

Kip of kreeft

En zoals je gewend bent van MaMa Kelly wordt de menukaart gedomineerd door kip- en kreeftgerechten. Kip op z’n spicy, klassiek of Oosters, het is jouw feestje. En ook de kreeft komt in meerdere varianten: Op klassieke wijze, met knoflook, met citroen of kreeft Thermidor. Pfff dat klinkt wel heel erg goed.

Maar je vindt er ook steakgerechten (die lekker op de twee meter lange houtskool grill worden gebarbecued), salades, flammkuchen, vega gerechten en ander lekkers op de kaart.

Overdag kun je er terecht voor een lunch met brood van Menno en ’s avonds schuif je aan voor het diner.

Ook nieuw bij het Olympisch Stadion: Het Amsterdamse Proeflokaal.

Er opent een heus krokettenrestaurant in Amsterdam West.

MaMa Kelly Amsterdam
Olympisch Stadion 2
Amsterdam Zuid
Lunch | brunch | borrel | diner

Openingstijden MaMa Kelly Amsterdam:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”352″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Wijmpje Beukers restaurant Amsterdam De Pijp
Zo ga je ontspannen uit eten in Amsterdam

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik best wel verzot ben op uit eten gaan in Amsterdam. Lees verder

Sluiten