5 redenen waarom je de Miele Reüniebox in huis moet halen met de feestdagen

Met de feestdagen wil ik altijd al iets bijzonders op tafel zetten en dit bizarre jaar heb ik die drang des te meer.

Dit jaar zijn er genoeg dinerboxen om uit te kiezen, maar de Reüniebox van Miele wel een hele bijzondere. Dus als je keuzestress krijgt van al die verschillende Kerstmaaltijddozen kan ik je vertellen dat deze diner voor thuis wel een hele goede optie is. Waarom? Nou om de vijf onderstaande redenen:

Alleen a lucky few krijgen de kans nog één keer te snoepen van deze signatuur gerechten

Met deze speciale Reüniebox geeft Miele voormalig sterrenzaken een eenmalige comeback zodat wij de unieke kans krijgen om te genieten van signature dishes die niet meer geserveerd worden. Wat een geweldig briljant idee!

’t Schulten Hues* dat in 2018 haar deuren sloot trapt af met deze limited edition dinerbox. In de box vind je vier van de populaire chef Peter Gast. Er worden maar 250 van deze boxen gemaakt, dus op is op. Best wel bijzonder dus als je er eentje weet te bemachtigen.

De topnotch box wordt gewoon thuisbezorgd

Zo min mogelijk reizen luidt het devies van ons Kabinet. Komt dat even goed uit dat deze Reüniebox gewoon bij je thuis wordt bezorgd. Compleet met track and trace en een chat zodat je precies weet wanneer de bezorgen met je box voor de deur staat. Tja das wel heel erg makkelijk.

De ingrediënten worden in een mooie stevige coolbox geleverd en alles is handig voorzien van kleurenstickers zodat je precies weet wat bij welk gerecht hoort. Supernetjes en ontzettend handig.

Wijnarrangement De Bruijn Wijnkopers Miele Reüniebox

Je kunt er heerlijke bijpassende wijnen bij bestellen

Jacqueline van Liere verraste haar gasten destijds in ’t Schulten Hues met innovatieve wijnspijs-combinaties en speciaal voor deze eenmalige reünie heeft ze samen met De Bruijn Wijnkopers een te gek wijnarrangement samengesteld dat je erbij kunt bestellen. Het wijnarrangement voor twee personen kost €59,95 (laagdrempelig) of €127,95 (gastronomisch).

Koken als en leren van een Michelinchef

Ok, dan heb je alles binnen, wat nu? No worries want chef Peter Gast heeft ervoor gezorgd dat je exact weet wat je moet doen om je diner met zijn ultieme gerechten vol trots op tafel kunt zetten. Voor de visueel ingestelde thuiskoks (zoals ik) is er een hele handige online kookworkshop die je kunt bekijken wanneer je wilt. Pauzeren, terugspoelen etc kan allemaal, dus supermakkelijk allemaal. Daarnaast worden er ook mooie A4’tjes waarop stap voor stap staat hoe je de gerechten moet bereiden en hoe je ze kunt opmaken. Er zitten zelfs foto’s bij zodat je naderhand zoek de verschillen kunt doen. En kom je er echt niet meer uit, dan kun je ook whatsappen om je uit de brand te helpen.

De video’s zijn helemaal mijn ding, want de chef geeft tussendoor ook handige tips zodat de kans op een subliem resultaat des te groter wordt. Daarnaast mag je zelf ook nog aan de slag om bijvoorbeeld mayonaise gemaakt met een reductie van sherry te maken. Super inspirerend! Dus naast gezellig koken leer je er ook nog eens wat van.

De gerechten zijn een droom om van te eten

De presentatie, de begeleiding…het klopt allemaal, maar het belangrijkste is uiteraard dat het allemaal goed smaakt en dat zit bij deze box van ’t Schulten Hues helemaal snor. Want niet voor niets zijn dit dé signatuurgerechten van de voormalige sterrenzaak. De dishes zijn stuk voor stuk waanzinnig lekker.

't Schulten Hues Miele Reüniebox voor thuis bestellen
groententuin
Chef Peter Gast langoustine gerecht 't Schulten Hues
langoustine

Leuk weetje: voormalig Michelin-inspecteur Alec Steur, vertelde bij DWDD dat de langoustine van ’t Schulten Hues* één van de
lekkerste gerechten is die hij ooit proefde. Deze man heeft acht- tot negenduizend dishes geproefd, dus dat is wel heel erg tof.

Short rib gerecht chef Peter Gast 't Schulten Hues Miele Reüniebox
short rib
soufflé 't Schulten Hues chef Peter Gast Michelinrestaurant Miele Reüniebox
kwarksoufflé

Zo bestel je de Miele reüniebox

Wil je deze unieke box in huis halen, bestel hem dan via deze site. De Reüniebox kost €60 p.p.

Goed om te weten:
Het is een DIY-kookbox waar alles in zit om zelf de vier gangen te bereiden. Dit doe je uiteraard met hulp van chef Peter Gast via een online kookworkshop. Jacqueline van Liere vertelt je tussendoor welke wijnen ze voor je heeft uitgezocht.

In de box vind je alle benodigde ingrediënten voor een 4-gangen diner, kaarsen en servetten, Spotify-playlist en een half uur durende digitale kookworkshop.

De eerste inschrijving sluit 14 december 12.00 uur (levering 18 december) en de tweede sluit op 21 december 12.00 uur (levering 23 december).

Ook interessant

Miele Reüniebox voor thuis | ’t Schulten Hues | chef Peter Gast | kookworkshop Michelinchef Peter Gast

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept ultimate sausage roll The Pie Room
XL saucijzenbrood uit kookboek The Pie Room

Een mooie hartige pie op tafel zetten is niet alleen heel erg leuk, maar ook lekker. Lees verder

Sluiten