Win twee plekken voor het leukste netwerkdiner van het jaar

Netwerken, voor een ondernemer bijzonder nuttig. Superfijn om soortgelijke mensen te ontmoeten en ideeën en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast kun je tijdens het netwerken nieuwe contacten op doen, zakelijke relaties ontmoeten of potentiële klanten ontdekken. Maar de meeste netwerkevents zijn nogal saai en stijfjes. Met een beetje pech loop je met een glaasje ranzige wijn en een naambordje op je borst tussen de duffe grijze pakken. Dat vond Joeri Salet, partner IQ Creative (onder andere Happyhappyjoyjoy, Supperclub, Envy en Wolf Atelier) ook en hij bedacht dan ook een nieuw soort netwerkconcept: de Young Urban Professional dinners.

Young Urban Professional dinners

Want de yuppen van vandaag willen niet alleen professioneel geprikkeld worden, nee de smaakpapillen willen ook verwend worden. Dus waarom niet ‘zijn Envy’ als toneel gebruiken om de jonge ondernemers samen te brengen. En zo geschiedde. Afgelopen donderdag was ik bij de lancering van dit unieke netwerkevent. We begonnen met een glaasje bubbels, een oestertje en daarna gingen we aan tafel voor een vijfgangendiner. En dat zag er zo uit.

Envys kooktalenten

Wat ik zo ontzettend tof vind aan Envy is dat het al best lang bestaat in de Amsterdamse horeca scene. En nog steeds past het interieur en manier van koken helemaal bij vandaag de dag. Wist je trouwens dat de keuken van Envy al behoorlijk wat culinair talent heeft mogen herbergen. Michelinchefs Richard van Oostenbrugge en Nick Bril kookten hier ooit de sterren van de hemel. Chef Michael Wolf zwaaide hier ooit de scepter voordat hij het stokje overdroeg aan chef Floris van Straalen.

Win twee exclusieve plekken tijdens hét netwerkdiner

De Young Urban Professionals dinner wordt een serie van netwerkdiners. Iedere avond wordt gehost door twee inspirerende ambassadeurs uit meer dan tien verschillende branches. De volgende editie van hét netwerkdiner is op donderdag 17 oktober 2019. Om aan te kunnen schuiven moet je uitgenodigd worden door Joeri zelf, maar je kunt twee van deze plekken winnen. Hoe je kans maakt op twee plekken voor het volgende netwerkdiner? Tag de persoon met wie je naar hét netwerkevent van het jaar wilt gaan in dit Facebookbericht of deze Instagrampost. De winnaar wordt op 20 september 2019 bekend gemaakt.

Succes!

Young Urban Professionals dinner @ Envy
Prinsengracht 381
Amsterdam Centrum
Netwerkdiner

[mapsmarker marker=”11″]

Tags: netwerkevent Amsterdam | netwerkdiner bij Envy Amsterdam | young urban professionals dinner Amsterdam | netwerken in Amsterdam | event voor jonge ondernemers

Translate»
Lees vorig bericht:
Benji's Bro Amsterdam Nieuw-West bar restaurant
Binnenkijken bij Benji’s Bro nieuwe urban jungle in Amsterdam Nieuw-West

Benji's Bro is het nieuwste telg van de Benji's clan en is zojuist geopend in Amsterdam West. Benji's Bro nieuwe...

Sluiten