Er komt een Spicy Ramen Challenge. Word jij de Spicy Ramen Koning(in) van Amsterdam?

Spicy ramen liefhebbers opgelet en komt een heus Spicy Ramen Challenge in Amsterdam!

Op zondag 29 september a.s. vindt bij Tokyo Ramen Iki op de Amstelveenseweg 83 in Amsterdam Zuid (vlakbij de zuidingang van het Vondelpark) de ultieme pittige Japanse noedelsoep battle plaats. Op deze speciale Tokyo Ramen Iki Day zullen de deelnemers namelijk strijden om de eerste plek van Spicy Ramen Koning(in). Degene die het snelste de giga spicy ramen bowl naar binnen kan slurpen zal die dag met de titel er vandoor gaan. Uiteraard zal de winnaar met zijn/haar foto aan de wand prijken en daarnaast zal hij/zij ook een ramen cheque winnen ter waarde van €50 te besteden bij één van de drie Tokyo Ramen Iki restaurants.

Doe mee aan de Spicy Ramen Challenge

Heb jij een stalen maag en is geen peper jou te heet? Doe dan mee aan de ultieme Spicy Ramen Challenge! En trommel je vrienden ook op zodat je ze kunt verslaan in deze hete battle.

Deelname aan de Spicy Ramen Challenge is kosteloos. De drankjes, andere ramen of snacks die je die dag eet zijn wel voor eigen rekening. Er zullen meerdere rondes plaatsvinden en vol = vol.

Meedoen? Stuur een mailtje naar info@bysam.nl en geef aan of je meedoet aan de ronde van 13.00 uur of 15.00 uur.

Komen kijken?

Liever niet meedoen? Je kunt ook gewoon komen kijken en chillen. Tokyo Ramen Iki serveert speciaal voor deze dag kleine porties ramen zodat je verschillende soorten ramen kunt proeven. Spicy ramen, chicken ramen (tori paitan), tonkotsu en vega ramen. Het is er allemaal die dag. Ook zullen er Japanse snacks zijn en Japanse muziek. Ik ben er ook als host van het event en zal heel hard de deelnemers aanmoedigen.

Zet jezelf op aanwezig voor het event zodat je op de hoogte blijft van updates en het event niet vergeet!

Het event vindt plaats op zondag 29 september 2019 en duurt van 12.00 uur tot 18.00 uur. Om 13.00 uur en 15.00 uur is er een SPICY RAMEN CHALLENGE ronde.

Tokyo Ramen Iki SPICY RAMEN CHALLENGE
Amstelveenseweg 83
Amsterdam Zuid

[mapsmarker marker=”224″]

Tags: spicy ramen challenge Amsterdam | er komt een heus spicy ramen wedstrijd in Amsterdam | contest spicy ramen |wie wordt de spicy ramen koning(in) van Amsterdam? | Spicy Ramen Challenge. Word jij de Spicy Ramen Koning(in) van Amsterdam?

Translate»
Lees vorig bericht:
Envy young urban professionals dinner
Win twee plekken voor het leukste netwerkdiner van het jaar

Netwerken, voor een ondernemer bijzonder nuttig. Superfijn om soortgelijke mensen te ontmoeten en ideeën en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast...

Sluiten