Nieuw en hot in Amsterdam: Mossel & Gin

Ook zo ziek van die eeuwige saaie zwarte pannetjes met mossel gekookt in (ow verrassend) bier of wijn? Dan is er nu het nieuwe restaurant annex bar (oftewel Foodbar) Mossel & Gin in het Westerpark.

Hotspot Foodbar Mossel & Gin in Amsterdam Westerpark

De mannen achter Foodbar Mossel & Gin willen dit zeemonstertje laten shinen in stoere gerechten. Ze beloven mooi eten dat je kunt wegspoelen met een heerlijke gin en tonic. Volgens hen de beste combinatie ever, die ze zo gaan lanceren zodat het een wijdverspreid begrip gaat worden.

Locatie, locatie

Waar ik vooral blij mee ben, is hun locatie. Foodbar Mossel & Gin heeft namelijk zijn intrek genomen in het voormalige gebouw van restaurant Proef dat vorig jaar failliet ging. Ik heb deze locatie altijd al bijzonder gevonden en het personeel van het restaurant altijd bijzonder slecht. Dat ik het jammer vond dat dit mooie pand leegstond. Gelukkig is er nu Foodbar Mossel & Gin.

Ik heb een grote voorliefde voor mosselen en hou ook wel van een g&t op zijn tijd (oeh gevaarlijk), dus ik ben zeer binnenkort te vinden bij Foodbar Mossel & Gin.

Foodbar Mossel & Gin
Gosschalklaan 12
Amsterdam Westerpark
www.mosselengin.nl

Zin in nog meer vis? Ga eens een avondje happen bij Bridges.
Nog zo’n aparte combinatie: hotdogs en champagne. Heerlijk!

Translate»
Lees vorig bericht:
Vegan en vegatarisch lunchen bij hotspot Dophert in de Spaarndammerstraat
Vegan is hot en deze vegan hotspot Dophert ook!

Vroeger dacht ik bij vegan food aan mensen zoals het enigszins creepy jongetje Marcus en zijn moeder uit de film...

Sluiten