Nieuw Happyhappyjoyjoy

Gisteren was de officiële opening van het nieuwe restaurant van Julius Jaspers Happyhappyjoyjoy. Je kon natuurlijk deze week al proefeten, maar gisteren was het extra feest!

Direct reserveren bij Happyhappyjoyjoy

Zoals verwacht is het lekker druk. Wat ziet de ruimte er waanzinnig uit! Zodra je binnenkomt struikel je over de mooie grote bar waar je lekker aan kunt hangen. Aan de zijkanten hoge bartafels met krukken om je streetfood op te peuzelen. Het middenstuk is het ‘sfeer gedeelte’ met rode parasolletjes die een mooi rood licht creëren en grappige Aziatische prints en posters als behang. En natuurlijk tafeltjes om gezellig aan te eten en te drinken.

DSC_0683

Ik weet ook nog wat te snacken te scoren: Verse garnalen loempia’s, ha kauw (garnalen dimsum), viskoekjes (mmm citroengras), Asian meatballs en kippenpootjes. Wauw wat een smaaksensaties zijn het stuk voor stuk. Dat belooft veel goeds voor de rest van het eten.

DSC_0668 DSC_0681

Achterin het restaurant waan je je opeens in een ruige industriële setting met de golfplaten, buizen en stoere lampen. Ook zit hier de open keuken waar je een beetje kunt spieken naar de hoe de vingervlugge koks de Aziatische streetfood maken.

DSC_0679 Happyhappyjoyjoy

Het restaurant is prachtig geworden en een goede spot om te genieten van Asian streetfood.

Happyhappyjoyjoy
Bilderdijkstraat 158hs
Amsterdam West
happyhappyjoyjoy.asia

Lunch | borrel | diner

Openingstijden Happyhappyjoyjoy:
Zondag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 2.00 uur

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Offroad rijden in de Landrover

Of ik offroad wilde rijden met een Landrover. Nou daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Hoe...

Sluiten