Deze spots gaan deze week open

Bars en restaurants in Amsterdam die zo nieuw zijn dat je de verf als het ware nog ruikt. Nieuwe spots in Amsterdam die terwijl je dit leest nog de puntjes op de i aan het zetten zijn. Verse bars en restaurants die als het ware het tape van de muur trekken en het meubilair ontdoen van plastic folie. Ja ja, deze spots gaan deze week open in Amsterdam. Dus zet ze alvast op je to do-list zodat je als één van de eerste een kijkje kunt nemen of een Insta’tje kunt posten over deze hotspots.

Bar FISK

Als je te porren bent voor Mediterraans voer zit je bij Bar FISK helemaal op je plek. Bij deze nieuwe bar in de Pijp vind je al het goede uit bars en restaurants uit hot cities zoals Tel Aviv en Barcelona. Liquid dinner meer jouw ding? Ze hebben ook een cocktailmenu waar je u tegen zegt.

Reserveer direct een tafel bij Bar FISK

Bar FISK
Eerste Sweelinckstraat 23
De Pijp Amsterdam
Meer over Bar FISK

The Good Companion

Fish en chips walhalla The Good Companion gaat dit weekend met een knal open tijdens hun openingsweekend. Naast een visje happen kun je hier ook uitstekend bieren.

Reserveer een tafel bij The Good Companion

The Good Companion
Westerstraat 264
Amsterdam Centrum | Jordaan
Meer over The Good Companion

Rayleigh & Ramsay

Over een bijzonder wijnconcept gesproken…bij wijnbar Rayleigh & Ramsay is het DIY wijnschenken. Je laadt zelf je wijnpas op waarmee je toegang krijgt tot de wijntappen. Je beslist dus zelf hoeveel wijn je in je wijnglas laat lopen. Trek gekregen? Je kunt hier ook een vorkje prikken.

Reserveren bij Rayleigh & Ramsay

Rayleigh & Ramsay
Zochterstraat 2
Amsterdam West | Oud-West
Meer over Rayleigh & Ramsay

Fotocredits: The Good Companion

Dit zijn de nieuwste terrassen van Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Proefwerk Amsterdam bar restaurant
Proefwerk Amsterdam nieuwe bar restaurant bij de RAI

Proefwerk is een nieuwe bar restaurant bij Amsterdam RAI dat het vrijgekomen restaurant in Lees verder

Sluiten