Proefwerk Amsterdam nieuwe bar restaurant bij de RAI

Proefwerk is een nieuwe bar restaurant bij Amsterdam RAI dat het vrijgekomen restaurant in Old School in Amsterdam Zuid gaat bestieren. All in Kitchen zorgde tot nu toe voor de culinaire creaties, maar dit restaurant is gesloten en maakt plaats voor een nieuwe bar en restaurant.

Proefwerk restaurant bar

Foodies kunnen bij het nieuwe restaurant bar Proefwerk terecht voor een sessie shared dining. Ideaal dus als je net zoals ik nooit kunt kiezen uit de gerechten van de menukaart. Just have it all and share it with your foodie friends! Maar na het eten hoef je nog niet naar huis. Terwijl de keukenbrigade damage control doet, maakt de DJ zich op om het dak eraf te knallen. Dus je kunt na je diner gewoon hop door naar de dansvloer en bar voor dansjes en drinks.

Ohhh en goed om te weten. Ken je Terpentijn, TINNER en Café de Paris op het Rokin? En wat dacht je van Bistro Neuf? En ben je toevallig fan van deze toko’s? Dan heb ik goed nieuws voor je. Dezelfde breinen als deze succesvolle concepten op het Rokin zitten achter Proefwerk Amsterdam. Als je hun andere ‘werken’ kent dan weet je dat het qua sfeer, food, drinks en stijl wel snor zit. Nice! Tel daarbij op Girls Love DJ’s en Juicy Amsterdam en je kunt je wel voorstellen wat voor food & dance fest Proefwerk wordt.

Nieuw restaurant bar Rivierenbuurt

Met de komst van Proefwerk krijgt de Rivierenbuurt weer een fijne boost. Een nieuw restaurant bij de Amsterdam RAI om een vorkje te prikken en een chille bar om drankjes te doen en te dansen tot diep in de nacht is zeker niet verkeerd.

Restaurant Old School Amsterdam

Het nieuwe restaurant en bar komt in Old School, een epicentrum van creativiteit in Amsterdam Zuid. In het oude ROC gebouw vind je deze broedplaats voor cultuur, podiumkunsten en ondernemers. En van al dat creatief zijn krijg je trek en daarvoor kun je dus binnenkort terecht bij het nieuwe restaurant.

Deze nieuwe spot bij Amsterdam RAI gaat op 26 en 27 mei a.s. soft open.

Terras Amsterdam Zuid

Ook met zomers weer is het goed vertoeven bij deze nieuw spot. Ze hebben een terras met 150 zitplaatsen en een binnenplaats waar maar liefst 400 man kan zitten. Als je daar geen fijn plekje weet te scoren weet ik het ook niet meer.

Nice! Mama Kelly strijkt neer in het Olympisch Stadion Amsterdam

Amsterdam krijgt een heus krokettenrestaurant in West

Proefwerk
Gaasterlandstraat 3
Amsterdam Zuid | Rivierenbuurt | restaurant Amsterdam RAI
Drinks | diner | terras

Openingstijden Proefwerk:
Vrijdag en zaterdag van 17.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur

[mapsmarker marker=”353″]

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
ramen noodles NYC
De leukste ramen noodles spots in NYC

Als je af en toe last hebt van een serious craving in ramen noodles, dan zit je in New York...

Sluiten