Jacob Jan Boerma sluit driesterrenzaak De Leest maar opent restaurant No Rules in Amsterdam

Restaurant No Rules van driesterrenchef Jacob Jan Boerma opent als alles goed gaat begin 2020.

Wie een beetje het nieuws van Nederland horecaland in de gaten houdt is het vast niet ontgaan dat Nederland per eind dit jaar een driesterrenzaak minder rijk is. Na zo’n 17 jaar zijn ziel en zaligheid gegeven te hebben aan restaurant De Leest*** in Vaassen sluit hij dit jaar nog de deuren van het restaurant. Jacob Jan Boerma leeft het topchefleven full pool en dat betekent lange dagen van ‘s morgensvroeg acht uur tot na middennacht. En daar heeft hij geen zin meer in. Hij heeft een zoontje en die wil hij ook eens met daglicht zien en dus is het game over voor driesterrenzaak De Leest.

Restaurant No Rules in Amsterdam

Maar stilzitten ligt niet zo in het aard van het beestje van de bekende chef die overigens vorige maand nog werd uitgeroepen tot de 48e beste chef van de wereld. En dus is Jacob Jan Boerma nu volop bezig met de voorbereidingen van een nieuwe horecazaak in Amsterdam. No Rules gaat deze nieuwe tent heten en wordt iets laagdrempeligs. ‘Het wordt in elk geval geen standaardpizzeria,’ valt er te lezen in het stuk van Entree Magazine. En No Rules wordt blijkbaar ook een concept dat ze kunnen uitbreiden. Jacob Jan is van plan redelijk snel een tweede vestiging te openen van low key not your average pizza place No Rules in Amsterdam.

Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd. Waar No Rules in Amsterdam open gaat en wanneer exact dat is dus nog niet bekend. Maar zodra daar meer bekend over is lees je dat uiteraard terug op bySam.

Je kunt nu al ‘a taste of Jacob Jan’ in Amsterdam ervaren. De bekende chef is namelijk adviseur van restaurant The White Room*.

No Rules
Marie Heinekenplein 5-8
Amsterdam Zuid | De Pijp | Oud-Zuid

Openingstijden No Rules volgen snel

Foto van de Instagrampagina van Jacob Jan Boerma geplukt. Jacob Jan staat links.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
No Rules

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

No Rules 52.357310, 4.891798

Tags: Jacob Jan Boerma opent laagdrempelig restaurant in Amsterdam | driesterrenchef Jacob Jan Boerma opent pizzarestaurant in Amsterdam | nieuwe zaak voor Michelinchef Jacob Jan Boerma in Amsterdam | Jacob Jan Boerma opent pizzeria No Rules in Amsterdam | Jacob Jan Boerma sluit driesterrenzaak De Leest maar opent restaurant No Rules in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Dit zijn mijn favoriete food spots

Hieronder vind je de artikelen over mijn favoriete restaurants en food spots. Plekken die ik regelmatig tip aan mijn vrienden...

Sluiten