Jacob Jan Boerma sluit driesterrenzaak De Leest maar opent restaurant No Rules in Amsterdam

Restaurant No Rules van driesterrenchef Jacob Jan Boerma opent als alles goed gaat begin 2020.

Wie een beetje het nieuws van Nederland horecaland in de gaten houdt is het vast niet ontgaan dat Nederland per eind dit jaar een driesterrenzaak minder rijk is. Na zo’n 17 jaar zijn ziel en zaligheid gegeven te hebben aan restaurant De Leest*** in Vaassen sluit hij dit jaar nog de deuren van het restaurant. Jacob Jan Boerma leeft het topchefleven full pool en dat betekent lange dagen van ‘s morgensvroeg acht uur tot na middennacht. En daar heeft hij geen zin meer in. Hij heeft een zoontje en die wil hij ook eens met daglicht zien en dus is het game over voor driesterrenzaak De Leest.

Restaurant No Rules in Amsterdam

Maar stilzitten ligt niet zo in het aard van het beestje van de bekende chef die overigens vorige maand nog werd uitgeroepen tot de 48e beste chef van de wereld. En dus is Jacob Jan Boerma nu volop bezig met de voorbereidingen van een nieuwe horecazaak in Amsterdam. No Rules gaat deze nieuwe tent heten en wordt iets laagdrempeligs. ‘Het wordt in elk geval geen standaardpizzeria,’ valt er te lezen in het stuk van Entree Magazine. En No Rules wordt blijkbaar ook een concept dat ze kunnen uitbreiden. Jacob Jan is van plan redelijk snel een tweede vestiging te openen van low key not your average pizza place No Rules in Amsterdam.

Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd. Waar No Rules in Amsterdam open gaat en wanneer exact dat is dus nog niet bekend. Maar zodra daar meer bekend over is lees je dat uiteraard terug op bySam.

Je kunt nu al ‘a taste of Jacob Jan’ in Amsterdam ervaren. De bekende chef is namelijk adviseur van restaurant The White Room*.

No Rules
Marie Heinekenplein 5-8
Amsterdam Zuid | De Pijp | Oud-Zuid

Openingstijden No Rules volgen snel

Foto van de Instagrampagina van Jacob Jan Boerma geplukt. Jacob Jan staat links.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
No Rules

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

No Rules 52.357310, 4.891798

Tags: Jacob Jan Boerma opent laagdrempelig restaurant in Amsterdam | driesterrenchef Jacob Jan Boerma opent pizzarestaurant in Amsterdam | nieuwe zaak voor Michelinchef Jacob Jan Boerma in Amsterdam | Jacob Jan Boerma opent pizzeria No Rules in Amsterdam | Jacob Jan Boerma sluit driesterrenzaak De Leest maar opent restaurant No Rules in Amsterdam

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Michelinrestaurant Geheim restaurant Graphite Amsterdam
Dineren bij Graphite, het eerste geheime restaurant van Amsterdam, is spannend van begin tot einde

Met een QR-code in mijn hand sta ik een steegje bij het Rembrandtplein. Read more

Sluiten