Oedipus Brewing opent proeflokaal dankzij crowdfunding

Het bier van Oedipus Brewing is flink bezig een plekje te veroveren op de bierkaarten van de Amsterdamse cafés. De volgende stap is een nieuwe bierbrouwerij en proeflokaal in Amsterdam. Nu nog volop in de verbouwing, maar dankzij een succesvol crowdfundingproject via CrowdAboutNow zij de nieuwe bierbrouwerij en proeflokaal aan de Westerdok straks een feit.

crowdfundingoedipusbrewingbierbrouwerijamsterdam

Crowdfunding brengt 200% op

Amsterdam staat blijkbaar te popelen om een proeflokaal van Oedipus Brewing, de mannen hebben namelijk zonder moeite maar liefst 200% van het ten doel gestelde bedrag binnengehaald voor hun brouwerij en brewpub.

De leukste bierbrouwerijen van Amsterdam met proeflokaal.

Bier van Oedipus Brewing

Oedipus Brewing staat voor smaakvol uitgesproken bier dat een tikkeltje anders is dan de gevestigde orde. Leuk om te weten: de eerste biertjes werden gewoon in de keuken van één van de mannen gebrouwen.

Bier van Oedipus Brewing bierbrouwerij in Amsterdam

Waar kun je Oedipus Brewing bier vinden?

Bier van Oedipus Brewing is verkrijgbaar op de volgende plekken in Amsterdam: ‘t Arendsnest, Bar Bukowski, BeerTemple, Brandstof, Buurvrouw, Cafe Belgique, Café de Doffer, Café Flamingo, Café Gollem, Café Hesp, Cafe Kuijper, Café Lauter, Cafe Maxwell, Café de Ruimte, Cafe de Spuyt, Café Tabac, Café de Tuin, Café de Walvis, Café Zilt, Chocolatl, De Bierkoning, De Biertuin, De Oranjerie, Festina Lente, Fraiche, Hanneke’s Boom, Harlem, In de Wildeman, Kriterion, ‘t Monumentje, De (Shell) Toren, Radijs, Ricardo’s at Odeon, Roest, Slijterij Boorsma, Soundgarden, Sterk, Staring at Jacob, Ton Ton Club, Tuin 10, Wink, Worst en Yokiyo.

www.oedipusbrewing.com

Binnenkort in Oud-West The Beer Tree, een bierbrouwerij waar je zelf je bier kunt brouwen.

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Koffie bij Rum Baba in Amsterdam Oost
Rum Baba in Amsterdam Oost voor de lekkerste taartjes en koffie

Koffiezaak Rum Baba in Amsterdam Oost (Transvaalbuurt) is de ideale plek voor een lekker kopje koffie of thee met iets...

Sluiten