Uit eten en gratis parkeren in Amsterdam

Als je lekker uit eten gaat wil je niet bergen met geld kwijt zijn aan hoge parkeerkosten. Restaurants in Amsterdam waar je goed kunt eten en ook nog eens gratis kunt parkeren, lijkt haast een tegenstelling. Vooral nu je ook op de NDSM-werf betaald parkeren hebt. En toch, het is mogelijk.

Lekker uit eten en gratis parkeren in Amsterdam

Het is even zoeken, maar bij deze restaurants kun je én lekker eten én betaal je je niet blauw aan parkeerkosten.

Hotel de Goudfazant

Restaurant Hotel de Goudfazant dat geen hotel is zit op één van de meest sfeerloze plekken van Amsterdam, maar heeft daartegenover weer één van de waanzinnigste interieurs van Amsterdam. Dit restaurant is één van mijn favorieten.

Bij restaurant Hotel de Goudfazant kom je niet voor een snelle hap, je eet hier namelijk drie gangen en kunt hiervoor kiezen uit mooie streekgerechten. Daarnaast is de bediening hier super en is er volop parkeergelegenheid op het grote terrein.

Review over restaurant Hotel de Goudfazant.

Restaurant De Goudfazant in Amsterdam Noord lekker eten

THT

Café restaurant THT is het nieuwe restaurant van de Tolhuistuin. Laagdrempeligheid is waar café restaurant THT voor staat. Goed eten voor een schappelijke prijs en met uitkijk over het Amsterdams IJ.
www.tht.nl

Cafe restaurant THT in Tolhuistuin Amsterdam Noord

Café Modern

restaurantcafemodernamsterdamnoord

Het is even zoeken naar restaurant Café Modern, het jongere zusje van restaurant De Goudfazant, in de woonwijk in Amsterdam Noord. Het is de zoektocht meer dan waard, want wat kun je hier lekker eten. Net zoals bij haar grote broer eet je hier een 3-gangen menu. Voor 40 euro de neus krijg je een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht.
www.modernamsterdam.nl

Floor 17

Restaurant Floor 17 Amsterdam lekker eten

Floor 17 is een restaurant op de 17e verdieping van het Ramada Apollo Hotel in de Baarsjes. Een perfecte spot voor cocktails met amuses of kleine hapjes, wijntjes met Braamburgse big of een dessertwijn met kaasplateau. Naast een restaurant met waanzinnig uitzicht over Amsterdam, heeft Floor 17 ook een dakterras ‘Floor 17 Rooftop Terrace‘.
www.floor17.nl

Café Restaurant Stork

restaurantstorkaanhetijamsterdamgratisparkeren

Café restaurant Stork is het grootste visrestaurant van Amsterdam. De ruwheid van oude loods waarin café restaurant Stork is gevestigd geeft deze tent een mooie ruwe uitstraling. Uiteraard bestel je hier vis of iets anders lekkers uit de zee. Bij mooi weer kun je lekker eten op hun ruime terras aan het IJ.
www.restaurantstork.nl

De allerleukste pop-up restaurants van Amsterdam
Nieuw restaurant in de Pijp: dimsum restaurant Oolong

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Bier van Oedipus Brewing bierbrouwerij Amsterdam
Oedipus Brewing opent proeflokaal dankzij crowdfunding

Het bier van Oedipus Brewing is flink bezig een plekje te veroveren op de bierkaarten van de Amsterdamse cafés. De...

Sluiten