Wow je kunt nu de Oosterschelde kreeft gewoon thuis eten

Normaliter eet je de Oosterscheldekreeft alleen bij toprestaurants, maar nu kun je deze kreeft uit Zeeland ook thuis aan je eigen keukentafel eten!

Kreeft voor thuis

Corona of niet, de Oosterscheldekreeft wordt alsnog gevangen in Zeeland. En nu de Nederlandse horecazaken voorlopig nog dicht zijn hebben we straks een overschot aan deze heerlijkheden uit de zee. Een hele sneue situatie voor de kreeftenvisserij. Maar daar kunnen jij en ik als consument wat aan doen. Want er zijn dus gewoon chefs die deze lekkernijen voor je bereiden zodat jij ze thuis kunt verorberen.

Zo heeft restaurant Daalder nu takeaway doet? Chef Dennis Huwaë heeft een grandioos vijfgangenmenu samengesteld en volgende week gaat hij ook koken met Oosterschelde kreeft. Oh boy oh boy dat wil je toch gewoon!

Ook chefkok Bart van Olphen (mede-eigenaar Fish Tales) heeft samen met de Zeeuwse kreeftenvissers een te gekke actie bedacht. Hij gaat deze gruwelijk fijne zeebeestjes voor je bereiden en vervolgens kun jij ze online bestellen en thuis op peuzelen. Je krijgt zelfs recepten van chef van Olphen erbij geleverd zodat je optimaal van de kreeften kunt genieten. Dat wordt dus smullen en je helpt ook nog eens de kreeftenvissers in Zeeland!

Bestel je Oosterschelde kreeft voor thuis

Mjam heb je trek gekregen in Oosterschelde kreeft? Je kunt vanaf zondag het menu met Oosterschelde kreeft bestellen door je volledige naam te appen naar 06-17134014. Lees hier meer over Daalder at Home.

Ook kun je via de site van Fish Tales de Zeeuwse kreeft bestellen. Ben je er vóór 17.00 uur bij, dan heb je de volgende dag al de kreeft in huis. Dat wordt smikkelen!

Foto: van de website van Fish Tales geplukt

Tags: Oosterschelde kreeft thuis eten | takeaway thuis laten bezorgen | Daalder at Home met Oosterschelde kreeft | Fish Tales kookt met Oosterschelde kreeft voor thuis

Translate»
Lees vorig bericht:
Daalder at Home chef Dennis Huwae
Chef Dennis Huwaë komt met Daalder at Home en steunt daarmee zijn leveranciers

Het leven van een topchef wordt vaak vergeleken met dat van topsporters. Lees verder

Sluiten