Er is een nieuwe pop-up bar restaurant en club in Amsterdam Noord geopend

Oumuamua is een nieuw restaurant, bar en club in Noord dat vanaf morgen officieel open gaat.

Oe wattes? Ik moest het ook even Googlen. Blijkbaar is oumuamua een interstellair object dat eerder de naam A/2017 U1 en C/2017 U1 kreeg en dat al honderden miljoenen jaren in zijn eentje door de Melkweg zou zwerven.

Oumuamua club restaurant bar in Amsterdam Noord

Een (hyper)pop-up venue in Amsterdam Noord lees ik op de website van het nieuwe restaurant in Amsterdam. Wat deze pop-u hyper maakt weet ik niet precies , maar misschien kom ik daar achter als ik een keertje bij Oumuamua ben geweest. En dat kan dus vanaf morgen want dan gaan ze officieel open met een feestje en al. En deze pop-up in Amsterdam Noord blijft tot eind dit jaar.

Naast een restaurant is Oumuamua ook een club, heeft het een kekke blauwe bar waar je drankjes kunt aan kunt doen, kun je films kijken en kunstexposities bezoeken. Voor ieder wat wils dus bij deze nieuwe restaurant bar en club.

Een hapje eten bij Oumuamua

Het eten bij Oumuamua is kleurrijk, verrassend en werelds. Lees ik op hun site. Het samenbrengen van de verschillende wereldkeukens in fijne gerechten en bites. Van een uitgebreide borrel tot verschillende kleine (deel) gerechten. Dat klinkt behoorlijk fijn. Zo hebben ze shishito pepers met fleur de sel en yuzu, brood van bakkerij Mama met zeewierboter, (vega)bitterballen, rilette van Schipholgans en een frietje speciaal met sichuanmayo, hotketchup en bosui. Vooral dat patatje doet het em voor mij hoor. Hier moet ik heel erg snel heen!

Oh en Oumuamua heeft ook een terras, dus dat is extra fijn!

Deze toffe nieuwe restaurants zijn onlangs ook geopend in Amsterdam.

Oumuamua
Asterweg 15B
Amsterdam Noord
Borrel | diner | dansjes doen | terras | pop-up

Openingstijden Oumuamua:
Van woensdag tot en met zaterdag kun je hier ’s avonds eten. De keuken is open van 16.00 uur tot 23.00 uur

Foto van de Facebookpagina van Oumuamua geplukt

[mapsmarker marker=”198″]

Tags: nieuw restaurant bar en club in Amsterdam Noord | creatieve spot in Amsterdam noord | nieuwe hotspot in Amsterdam Noord

Translate»
Lees vorig bericht:
Giant dumpling New York City
Zo eet je Xia long bao, de soep dumpling, zonder je hele mond te verbranden

Xia long bao waarschijnlijk één van de knapste dimsum van allemaal met haar geplooide en gedraaide bovenkant. Lees verder

Sluiten