Naar de Parade in party style? Neem de Smidtje Parade boot!

De Parade boot van Rederij ’t Smidtje is een van mijn laatste ontdekkingen die te tof is om niet te delen. Ik had er in ieder geval nog nooit van gehoord, maar wat een uitkomst als je naar De Parade gaat. En de Parade boot is ook nog eens een bijzondere manier om naar het theaterfestijn te gaan, want er is een silent disco aan boord. Waah jaah hoe leuk is dat!

Smidtje Parade Boot met silent disco

Deze geniale vaartocht naar De Parade is een bedenksel van Rederij ’t Smidtje je weet wel die rederij met die mooie salonboten, maar ook klassieke schepen en luxe sloepen die allemaal elektrisch zijn aangedreven. Je stapt gewoon bij op de boot bij de opstapplaats bij Double Tree by Hilton naast Amsterdam Centraal of op één van de tussenstations (pal voor de Stopera (tussen de bootjes) of Cafe Hesp op de Weesperzijde. Koptelefoontje op en al dansend word je naar de Parade gevaren. En tja Amsterdam vanaf het water is gewoon bizar mooi, dus dat uitzicht krijg je er tijdens de vaartocht natuurlijk gratis bij en een klein feestje natuurlijk.

Parade Boot het Smidtje

De Parade Amsterdam

De Parade Boot dropt je om de hoek van de ingang van de Parade en met je bootticket komt ook de entreekaartje voor de Parade, dus je loopt zo voorbij de rij naar binnen. Over VIP gevoel gesproken!

En vervolgens kun je dus lekker rondrennen op de Parade van voorstelling naar voorstelling. Of van silent disco naar voorstelling. En van foodtruck naar foodtruck. Wij gingen naar de voorstelling ‘Je veux l’amour’ van Ellen ten Dame en dat was een dikke aanrader. No worries, geen spoiler alert, no pics or video’s. Dus lekker zelf gaan kijken.

En de Parade is food wise ook bijzonder goed vertegenwoordigd. Ik stortte mezelf op een kom ramen noodles en die hapten wel erg goed weg.

Parade Boot Silent Disco

Terug naar huis met de Parade Boot

Hoe kom ik dan weer thuis vroeg ik me af, want ik had mijn trouwe tweewieler braafjes aan een paal vastgemaakt toen ik opstapte voor de Stopera. Maar pfew, de Parade Boot blijft de hele avond heen en weer varen. ’s Avonds tuft er ieder half uur een boot je weer terug naar je opstapplaats. Maar om middennacht is het sluss, dan gaan de Parade Boten op stal om de volgende dag weer te shinen.

Parade Boot 's nachts

Info over Smidtje Parade Boot

Er zijn meerdere smaken wat betreft de boottickets. Zo het je:

  • Retour Parade Boot + entree Parade (opstap CS Oost – Double Tree by Hilton)
    €20,- volwassenen/€10,- kinderen
  • Enkele reis Parade Boot + entree Parade (opstap CS Oost – Double Tree by Hilton)
    €15,- volwassenen/€7,50 kinderen
  • Enkele reis Parade Boot + entree Parade (opstap tussenstops – Stopera of Cafe Hesp) € 12,50 volwassenen/€ 6,25 kinderen
  • Los enkeltje terug vanaf de Parade met de Parade Boot. Dus zonder entree.
    €7,50 volwassenen/€3,75 kinderen (alleen te koop op de boot zelf) 

Bestel direct je Parade Boot ticket

Translate»
Lees vorig bericht:
Pigs&Punch Amsterdam
Pigs&Punch nieuw restaurant en cocktailbar op de Utrechtse

Pigs&Punch Amsterdam is er klaar voor om de Utrechtsestraat te bestormen. Lees verder

Sluiten