Pigs&Punch nieuw restaurant en cocktailbar op de Utrechtse

Pigs&Punch Amsterdam is er klaar voor om de Utrechtsestraat te bestormen. Vanaf oktober gaat deze nieuwe spot namelijk AAN!

Pigs&Punch Amsterdam cocktailbar and more

Pigs&Punch Amsterdam is eigenlijk bar restaurant Mystique in een nieuw jasje. Als je hun Facebookpagina bekijkt zie je dat muren gestript zijn, dus we hebben hier te maken met een flinke make over. Nee nee dit is geen lullige facelift, maar even hoppa out with the old and in with the new. Ik begreep van ze dat zowel het restaurant als de cocktailbar een do over krijgen en natuurlijk blijft de underground cocktailbar. Pfew. Dat heb ik gelijk even voor je gecheckt, want we kunnen natuurlijk niet zonder deze mooie bar in de kelder. Dus fanatieke Mystique barhangers no worries, jullie kunnen opgelucht adem halen want de cocktailbar blijft, maar dan wel in een opgeleukte versie.

Binnenkort in Amsterdam: The Dirty Chicken Club

Spareribs Amsterdam Pigs & Punch

Spareribs to die for

Mijn tweede zorg was wat gaat er gebeuren met die goddelijke spareribs waar we met z’n allen zo graag van kluifden bij Mystique? Want die mogen toch niet verdwijnen. Ik bedoel als je je nieuwe bar en restaurant Pigs&Punch gaat noemen, dan horen sticky varkensribs hier toch gewoon bij? Maar ook dat is bevestigd. De oh zo geliefde ribs gaan helemaal nergens heen en als Pigs&Punch Amsterdam in september haar nieuwe look gaat tonen aan het publiek zijn de ribs gewoon van de partij. Dussss dat wordt lekker spareribs eten bij deze nieuwe spot. Ik kijk er nu al naar uit!

Wat er verder op de kaart komt en hoe de nieuwe tent op de Utrechtsestraat eruit komt te zien blijft een mysterie. Maar in ieder geval weer wat tofs om naar uit te kijken.

Ben je op de Utrechtsestraat en heb je zin in een Italiaans eetfestijn? Schuif dan aan bij Bar Moustache.

Pigs&Punch Amsterdam
Utrechtsestraat 30A
Amsterdam Centrum
Drinks | diner | cocktailbar

Openingstijden Pigs&Punch:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”403″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Mr Crab Amsterdam vis
Vis eten? Hop hop naar Mr Crab Amsterdam

Even een vers visje naar binnen hengelen? Dat wordt dan op naar de nieuwe visbar Mr Crab op de Nieuwezijds Voorburgwal....

Sluiten