Pastai Amsterdam nieuwe pastaspot in Amsterdam West

Pastai Amsterdam wordt as we speak opgetuigd op de Jan Pieter Heijestraat 118 in Amsterdam Oud-West. The art of eating pasta is hun undertag, dus pastahappen it is bij deze nieuwe spot op de Jan Pieter Heijestraat.

Pastai Amsterdam pastarestaurant

Pastai Amsterdam komt op de plek waar Soul Burger zat en nu pasta- en pizzarestaurant Deegrollers plaats heeft gemaakt voor Café Comodo is er op dat stukje van de JP Heije wel weer ruimte voor een pastaspot. Verder is er nog weinig bekend over dit nieuwe pastarestaurant. Hoe het eruit gaat zien, wat voor pasta’s je er kunt krijgen en wanneer ze open gaan is nog allemaal maar even afwachten. Maar ik hou het uiteraard weer in de smiezen voor je. En je leest het laatste nieuws over Pastai Amsterdam terug op bySam.

Wil je nu al pasta eten in de Jan Pieter? Dan kun je natuurlijk ook even langs hoppen bij Holy Ravioli hun gevulde pastakussentjes blijven goehoed!

Ben je meer van deegslierten in een Japans jasje? Taka’s Kitchen opent binnenkort op de Jan Pieter Heijestraat. De Japanse chef Taka heeft nu al een pop-up ramenrestaurant in Toko Dunyong op de Wallen, maar krijgt nu dan eindelijk zijn eigen ramen noodles restaurant in Amsterdam West. Eigenlijk zou Taka’s Kitchen 1 februari 2018 open gaan, maar ze hebben wat vertraging opgelopen. Maar Taka is on his way.

Krijg je maar geen genoeg van nieuwe ramenrestaurants? Binnenkort opent er ook een ramenrestaurant op de Westerstraat in hartje Jordaan: Yama Ramen heet deze nieuwe Japanse ramen spot.

Pastai Amsterdam
Jan Pieter Heijestraat 118
Amsterdam West | Oud-West
Diner

Openingstijden Pastai Amsterdam:
Volgen snel

Foto credits: Pastai restaurant

[mapsmarker marker=”495″]

Tags: Italiaans restaurant Amsterdam West | pastarestaurant Amsterdam | pastarestaurant Amsterdam West | Italiaans restaurant Amsterdam | waar kun je pasta eten in Amsterdam West? | pasta Amsterdam | nieuw restaurant Jan Pieter Heijestraat Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
The Duchess Amsterdam Valentijns
Zo zien een roze chocolade explosie en cocktails bij The Duchess eruit

Ik had besloten dit jaar geen artikel over Valentijnsdag te schrijven. Lees verder

Sluiten