Pesca opent een tweede locatie met oester- en cavabar en terras

Pesca Amsterdam breidt uit. De formule vistheater met een heuse vismarkt waar je je vis of schaaldier zelf shopt om vervolgens aan de handen van de chef over te leveren werkt blijkbaar als een tierelier. En dus is het tijd voor Pesca nummer twee. Oh en misschien zelfs Pesca nummer drie. Maar dan niet meer in Amsterdam, zelfs niet in Nederland, nee nee ze gaan de grens over naar het uber hippe Berlijn.

Pesca Amsterdam visbar en -restaurant

Eigenlijk is Pesca op de Rozengracht niet te vergelijken met ieder ander visrestaurant, niet voor niets noemen ze het zelf een vistheater. In plaats van een theaterkaartje kopen, kies je je vis uit op de vismarkt en vervolgens neem je in plaats van de tribune plaats aan een tafeltje. Terwijl je wacht op de ‘show’ (je visgerecht(en)) neem je teugen van je drankje totdat de buzzer eindelijk gaat en je kunt genieten van de act. En na het onverwachte succes hebben ze besloten uit te breiden met een tweede Pesca, maar dan wat meer op een a-locatie dan de Rozengracht. Zodat mensen die in het centrum dolen hun een spontane fish craving ook kunnen stillen. En wat de eerste Pesca mist is een terras en dat gaat deze tweede vistheater dus wel krijgen. En Pesca nummer twee gaat ook een stuk groter worden: twee keer zoveel zitplaatsen dan Pesca nummer 1. Dus das in totaal meer dan 200 plekken. En wat deze nieuwe Pesca nog even extra cool maakt is dat het een bar krijgt waar je oesters naar binnen kunt laten glijden en cava kunt nippen. Nice!

Ook Bar Fisk komt met een tweede zaak: BarDak. Deze Tel Aviv streetfood spot opent op steenworpafstand van haar grotere broer.

Ok, nu wil je natuurlijk als een maloot richting deze nieuw visspot rennen, maar ho wacht nog even pas op de plaats want ze zitten nu nog in de crowdfundingfase. Dus dat betekent eerst nog de doekoes binnen harken en een klap geven op de locatie, want ze hebben al wat spots in hun vizier maar volgens er is nog geen definitieve locatie. En als dat rond is kan het verbouwen beginnen. Dus wanneer en waar Pesca haar tweede spot opent hoor je snel op bySam.

Pesca Amsterdam
Waar o waar? Dat weten we hopelijk binnenkort

Wil je investeren in de tweede locatie van Pesca? Dat kan!

Translate»
Lees vorig bericht:
Chef Dennis Huwae restaurant Daalder
Het gezicht achter de mindblowing gerechten van Daalder

Een van de leukste dingen van mijn werk is dat ik zoveel inspirerende mensen ontmoet uit de culinaire business. Lees...

Sluiten