Pita popt up in de Foodhallen

Yes Pita is open in de Foodhallen in Amsterdam Oud-West. Na een tijdje geshined te hebben als pop-up in club Claire op het Rembrandtplein is het nu tijd voor Pita om de Foodhallen kennis te laten maken met dönner kebab 2.0.

Pita voor dönner kebab en falafel new style

Pita laat zien dat een dönner kebab zoveel meer kan zijn dan alleen een late night snack die je hapt als je uit de kroeg of club komt rollen en trek hebt in vies vet ranzig voer. De pitabroodjes met kebab van deze nieuwe food spot in de Foodhallen zijn namelijk niet zomaar een broodje met vlees en saus. Het vlees dat aan de grote spies wordt geregen is niet het eerste de beste. Ze gebruiken verantwoord vlees en huisgemaakte marinade. Ambachtelijk brood en een speciale knoflooksaus (dat 30 dagen lang is gefermenteerd) maken het broodje kebab af. Ik heb al mogen proeven van de broodjes van Pita toen ze een pop-up hadden bij club Claire. En ik kan je vertellen deze fingerlicking good broodjes smaken naar meer en meer.

Vegetarische falafel bij Pita

Is vlees niet je ding? Dan kun je je tanden zetten in de white bean falafel. Dat is een pita broodje van falafel gemaakt van witte bonen in plaats van kikkererwten.

Over Pita

Voor wie Pita nog niet kent, achter dit foodconcept zitten chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en Johanneke van Iwaarden, oftewel de culinaire breinen van Guts & Glory en Restaurant Breda. Ja ja dus zeker niet de minste of geringste. Chef Hidde Vloemans, een oude bekende van dit stel, gaat er dag in dag uit voor zorgen dat er de meest yummy pita’s uit de keuken komen.

Pita Amsterdam
Bellamyplein 51
Amsterdam West | Oud-West
Lunch | brunch | diner | drinks

Meer over lezen over deze fijne broodjes.

Openingstijden Pita:
Maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur

 

Translate»
Lees vorig bericht:
huiskamer van Rembrandt Amsterdam
De huiskamer van Rembrandt is open!

Er is een te gekke spot in Amsterdam West geopend waar je kunt chillen aan het Rembrandtpark: de huiskamer van Rembrandt Lees verder

Sluiten