Go Caribbean crazy bij Plato Loco

We hadden geen betere avond kunnen uitkiezen om bij het nieuwe Caribisch restaurant Plato Loco aan te schuiven. Het is een zwoele zomeravond en het fijne en relaxte terras van dit restaurant aan de Rombout Hogerbeetsstraat een te chille plek om te vertoeven. Wat een gezelligheid is het hier, overal plantjes, vrolijk gekleurde stoeltjes en houten tafeltjes.

Plato Loco Amsterdam terras

Wat een Caribisch feest: huisgemaakte empanadas, jerk chicken kippenvleugels en kroketjes met bakkeljauw. En om te dippen pittige homemade Caribische sausjes. Een finger licking good begin van de avond!

Plato Loco Amsterdam west Amsterdam Plato Loco Plato Loco Amsterdam jerk chicken

Tja je kunt eigenlijk niet bij Plato Loco zijn geweest zonder de klassieke Jerk Chicken te hebben geproefd. En deze gemarineerde en geroosterde kip is om van te smullen.

Plato Loco jerk chicken Amsterdam

Van deze spareribs blijf je eten! Precies zoals ik ze graag heb, lekker sweet and sticky en heerlijk mals.

Caribisch restaurant Plato Loco Amsterdam

Dit is comfort food to the bone! Zelfs de allergrootste eter gaat hier met een voldaan gevoel naar huis.

Plato Loco restaurant Amsterdam caribischrestaurantplatoloco Restaurant Plato Loco

Oeh la la zelfgemaakte hete sausjes. Lekker met koriander!

restaurantplatoloco

Magdalena runt deze warme en sfeervolle zaak duidelijk met veel plezier. Hier en daar zie je wat verwijzingen naar ’the Caribbean’ terug. De stenen waaruit de bar bestaat zijn typische Dominicaanse typische stenen. En de deuren van de toiletten hebben kleuren die je in het Caribisch gebied ziet.

platoloco platolocoamsterdam Plato Loco Amsterdam

Ik kan geen pap meer zeggen, dus ruimte voor een dessert is er eigenlijk niet. Maar vanaf het begin van de avond zit ik me al te verheugen op de coconut cream pie, dus dat wordt één tropisch toetje met twee lepeltjes. Hmmm hij smelt heerlijk op de tong.

Plato Loco Amsterdam dessert

Plato Loco is gewoon een super fijn restaurant. Wat hangt er hier een relaxte vibe! Één keer in de maand wisselt de kaart, dus genoeg reden om te blijven terug komen. Don’t worry, de klassiekers blijven gewoon op de kaart.

Plato Loco
Rombout Hogerbeetsstraat 29
Amsterdam West
Borrel | diner | terras

Openingstijden Plato Loco:
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag tot en met zaterdag van 17.00 uur tot 22.00 uur
Zondag van 17.00 uur tot 21.00 uur

[mapsmarker marker=”230″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Rotisserie Amsterdam oost
Rotisserie Amsterdam opent in oost

Ik strijk altijd graag neer bij Rotisserie Amsterdam op de Clercqstraat voor een lekker gegrild kippetje, juicy burger of sweet 'n...

Sluiten