PRIMI nieuwe Italiaanse antipasti en brunch spot in Westerpark

PRIMI bar en cucina trakteert vanaf vandaag Italian lovers in Westerpark voorzichtig op authentiek Italiaans voer. Bij deze nieuwe bar restaurant vliegen de antipasti, Italiaanse bites, pasta’s en meer lekkers je om de oren. Om het feest compleet te maken vloeien de cocktails en wijntjes ook rijkelijk bij deze nieuwe Italian spot in West.

Primi Amsterdam bar West

PRIMI bar en cucina Italiaans uit eten

Als je aanschuift bij deze nieuwe bar in de Staatsliedenbuurt kun je jezelf alvast opmaken voor een reis door het laarsvormige land, want PRIMI neemt haar eters mee naar verschillende Italiaanse regio’s. Je kunt je storten op alom bekende Italiaanse vleesgerechten, vis en verse pasta’s. Maar wil je jezelf wat meer laten verrassen, dan kun je ook gaan voor hun creatievere gerechten of raw food dishes. Vega’s, vegans en flexitariërs zitten hier ook goed want er zijn ook vegetarische en vegan opties. Voor ieder wat wils dus. En kijk niet vreemd op als er opeens mini burgertjes voor je neus worden gezet. “It’s aperitivo so these are on the house,” zegt de serveerster terwijl ze twee sliders op tafel zet. Wat zijn ze lief hier!

Bij Casa Sabatelli op de Kinkerstraat eet je heerlijke verse pasta’s

Primi Amsterdam Italiaans restaurant West

Brunch, aperitivo en late night

Heb je ’s middags al last van een rommelende maag? Je kunt op zondagen je buik rond eten met de Italiaanse brunchgerechten tijdens de Sunday brunch. Is het wine o’clock? Dan neem je uiteraard een aperitivo, wijntje of een cocktail en lekkere antipasti binnen handbereik. En hoe later het wordt, hoe gezelliger het kan worden, want ook dan is het bij PRIMI één en al Italian food en drinks.

Liever wat Italiaanse bites of een maaltje meenemen? Dat kan natuurlijk ook gewoon.

Ook net geopend in Westerpark: BBQ spot BRAAI Westerpark

Je vindt deze nieuwe Italian spot op een zijstraat van de Van Hallstraat in Amsterdam West.

PRIMI Amsterdam
Van der Hoopstraat 96
Amsterdam West | Westerpark
Lunch | brunch | borrel

Foto credits: PRIMI Amsterdam

[mapsmarker marker=”344″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Strand Zuid terras eten Amsterdam
Strand Zuid is vernieuwd en super cool geworden

Strand Zuid is natuurlijk niet nieuw. Sterker nog, de spot bij de Amsterdam RAI Lees verder

Sluiten