TonTon Club opent airhockeyhall van Europa

PUCK is het nieuwste concept uit de koker van de TonTon Club. De vintage spellenbazen hebben natuurlijk al drie arcadehallen in Amsterdam. Eentje in het Westerpark, eentje op de Wallen en eentje in Oost, maar nu komen ze met iets heel erg cools: Een heus airhockeyhall. Sterker nog, de enige airhockeyhall van Europa.

PUCK airhockeyparadijs

Ik hou van airhockey. Bij iedere bezoek aan de TonTon Club is de airhockey vaste prik. En ja, soms ga ik speciaal en alleen voor de luchthockey naar de arcade. Een perfecte manier om even wat frustratie eruit te rammen denk ik. En nu komt de TonTon Club dus gewoon met een airhockeyhall met maar liefst 16 airhockeytafels! Hoe leuk is dat?

En het chille is dat er verschillende soorten airhockey uitdagingen mogelijk zijn bij PUCK. Zo krijgen ze Crazy Lab Airhockey’s waarbij wel 50 pucks tegelijkertijd over de tafel worden afgevuurd, komen er maar liefst twee multi puck airhockeytafels te staan en komt er ook een Trophy Room waar je de opperbaas kunt worden door al je vrienden te verslaan.

Maar naast airhockey kun je ook gaan pinpallen, je uitleven op Dance Dance Revolution, je vermaken met Catch the Light en meer.

Een vorkje prikken bij PUCK

Man van al dat fanatiek airhockeyen krijg je natuurlijk trek en dorst. Bij PUCK kun je een vorkje met een Franse slag prikken. Ze gaan voor een balans tussen fine-dining en bourgondisch genieten. En om dat eetfestijn wat completer te maken kun je kiezen uit twintig wijnen op glas, speciaalbieren en cocktails.

Oh en ik hoorde dat er ook een terras komt….

Airhockey walhalla PUCK gaat in februari open en op 23 februari is het openingsfeest. Vanaf 19.00 uur gooit de airhockey spot haar deuren open.

PUCK
Jan Evertsenstraat 747
Amsterdam West | Nieuw-West
Drinks | diner

Openingstijden PUCK:
Maandag tot en met zondag van 11.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: PUCK/TonTon Club

[mapsmarker marker=”52″]

Tags: Eerste airhockeyhall van Europa | airhockey Amsterdam | waar kan ik airhockey spelen in Amsterdam | TonTon Club in Amsterdam Nieuw-West

Translate»
Lees vorig bericht:
Miss Moneypenny Amsterdam restaurant bar
Venster 33 en Taproom krijgen er een jonger zusje bij waar je heel erg goed cocktails kunt drinken

Venster 33 in de Pijp en Taproom zijn twee spots van Cas Jansen waar je gewoon weet dat het een top avond...

Sluiten