Bruut Bier opent een bier proeflokaal in Oost

Oh Yes! Vanaf halverwege dit jaar hebben we er weer een bierproeflokaal bij in Amsterdam Oost, want de mannen van BRUUT Bier hebben een locatie gevonden waar ze hun bierproeflokaal kunnen gaan schenken voor hun fans.

BRUUT Bier proeflokaal in Amsterdam Oost

Het bierproeflokaal of Brewpub van BRUUT Bier komt in het voormalig Insulinde Huisje op het Cruqiuseiland. Dit huisje was ooit het hoofdkantoor van Oliefabriek Insulinde dat gespecialiseerd was in het maken van kokosolie. En binnenkort staan hier de biertappen klaar om ijskoude biertjes eruit te laten sijpelen. Maar eerst even de boel opknappen, want het huisje is momenteel nogal vervallen. In februari krijgen ze de sleutel van het huisje zodat ze aan de verbouwing kunnen beginnen oh en natuurlijk de brouwinstallatie kunnen plaatsen.

BRUUT Bier en meer

Natuurlijk kun je bij het bierproeflokaal of Brewpub van BRUUT Bier terecht voor ijskoude biertjes, van hunzelf maar ook van collega-brouwers waarvan ze vinden dat ze te gekke bieren maken. Maar ook wijndrinkers zitten hier op hun plek. En voor erbij kun je ambachtelijke kaas, worst en ander hartig lekkers bestellen bij het bierproeflokaal.

Bier drinken op het grote terras

En wat deze nieuwe Brewpub van BRUUT Bier in Amsterdam Oost extra fijn maakt is dat het een groot terras krijgt, dus dat is wel heel erg goed nieuws voor bierdrinkers die hun biertje het liefste in de zon drinken.

BRUUT micro-boetiek

BRUUT Bier proeflokaal heeft nog meer in petto. Want naar een Brewpub is er ook een micro-boetiek waar je goede wijnen, vers gebrande koffiebonen, craft beer uit de tap to go en meer nice stuff kunt scoren.

En verder kun je ook bierproeverijen, symposia over gisten, fermentatie en bierbrouwen verwachten. En kijk niet gek op als je avond bij BRUUT Bier proeflokaal wordt opgeleukt door een bandje, schrijvers, dichters of een feestje. Kan allemaal.

BRUUT Bier proeflokaal gaat naar verwachting open in mei.

BRUUT Bier proeflokaal
Insulinde huisje
Cruquiuseiland
Amsterdam Oost
Borrelen | fijn terras

Openingstijden proeflokaal/Brewpub:
Maandag tot en met donderdag van 14.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag van 14.00 uur tot 0.00 uur
Zaterdag van 12.00 uur tot 0.00 uur
Zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur

Reserveren is niet mogelijk, gezellig aanschuiven wel.

Foto credits: BRUUT

[mapsmarker marker=”486″]

Tags: Bierbrouwerij Amsterdam Oost | bierproeflokaal Amsterdam Oost | waar kun je bier drinken in Amsterdam Oost

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
PUCK airhockeyhall Amsterdam TonTon Club
TonTon Club opent airhockeyhall van Europa

PUCK is het nieuwste concept uit de koker van de TonTon Club. De vintage spellenbazen hebben natuurlijk al drie arcadehallen...

Sluiten