Venster 33 en Taproom krijgen er een jonger zusje bij waar je heel erg goed cocktails kunt drinken

Venster 33 in de Pijp en Taproom zijn twee spots van Cas Jansen waar je gewoon weet dat het een top avond gaat worden. En deze twee spots krijgen er een jonger zusje bij: Miss Moneypenny. En dat is best wel heel erg fijn nieuws voor iedereen die houdt van een goede plek waar je lekker wat kunt happen en drinken met je vrienden.

Miss Moneypenny cocktail- en streetfoodspot

Begin deze week ging Miss Moneypenny stilletjes open op de Spuistraat en sindsdien zijn ze rustig aan warm draaien voor de grote opening volgende week zondag. Want dan gaat het dak eraf met cocktails en streetfood. Sophisticated streetfood welteverstaan.

Op de kaart staat bijvoorbeeld gerookte kalfsentrecote met frietjes en chimichurri kip met zwarte rijst. Maar ook gefrituurde calamaris en moscardini met knoflook-citroen mayonaise en fish and chips met mango-papaya salsa…yum! Voor de vega’s onder ons zijn er ook fijne keuzes. Wat dacht je van een poké bowl met gemarineerde tofu, wakame salade en ananas? Oh en ze hebben ook Frites uit Zuyd. Lekker lekker!

Cocktail time

Zoals ik al zei, Miss Moneypenny (Miss MP voor intimi) is een cocktailspot bij uitstek. Dus trommel al je vrienden en op naar de Spuistraat waar de bartenders zo een cocktailtje (meteen grappige naam zoals Pick me en Man’s not hot) voor je shaken.

Deze Asian streetfoodspot op de Albert Cuypstraat is ook net nieuw

Ben je ook waus van het eten van restaurant Jacobsz? Dan heb ik te gek nieuws voor je. Ze bundelen hun krachten met Two Chefs Brewing en openen in april een nieuw restaurant: Bar Alt op het Stadionplein in Amsterdam Zuid.

Miss Moneypenny
Spuistraat 223-225
Amsterdam Centrum
Drinks | cocktails | diner | lekker laat eten

Openingstijden Miss Moneypenny:
Dinsdag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 3.00 uur

Foto credits: Miss Moneypenny

[mapsmarker marker=”483″]

Tags: Cocktails drinken Amsterdam Centrum | nieuw restaurant Spui Amsterdam | nieuw restaurant Cas Jansen

Translate»
Lees vorig bericht:
Er komt een ramenrestaurant op de Jan Pieter Heijestraat

'Heb je al gehoord over dat ramenrestaurant bovenin toko Dunyong?' werd er gesmiespeld door ramenfoodies. Lees verder

Sluiten