Sterrenzaak Restaurant 212 komt met dinerboxen voor thuis

Vanavond lichtgerookte kreeft met asperges van sterrenchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot op tafel toveren?

Vanaf nu kan dat! Het met één Michelinster bekroonde restaurant 212 lanceert hun 212 at home dinerboxen.

212 dinerbox voor thuis

Wie weleens heeft mogen snoepen van de gerechten van chefs Van Oostenbrugge en Groot weet hoe verslavend lekker deze mannen kunnen koken. De afgelopen tijd hebben ze er hard aan gewerkt om een menu te ontwikkelen waar je hun signatuur terug in herkend en dat ook nog eens voor een gewone sterveling thuis is te bereiden. Uiteraard met handige instructies van de chefs zelf. Superfijn dus! Het menu voor thuis van restaurant 212 valt in de klasse fine dining waarbij je dus kunt denken aan culinaire creaties zoals reeds genoemde kreeft, maar ook gestoofde lamsschouder en bites zoals oester, kazen van l’Amuse en brood.

212 dinerbox at home bestellen

Wil je zo’n fancy dinerbox in huis halen? Je kunt het gewoon online bestellen. De box kost €53 en bestaat uit vier gangen en de inhoud varieert iedere twee weken. Afhalen kan bij Restaurant 212 aan de Amstel, maar thuis laten bezorgen kan ook voor €5 extra. Wil je het feest écht compleet maken, dan kun je het bedrijf Representable je tafel laten dekken. Ze komen dan met mooi servies, bestek en glazen. Dit kost €10 per couvert en hierbij zitten de bezorgkosten nog niet bij. Te gek natuurlijk als je wat te vieren hebt of gewoon omdat het kan.

De Nederlandse horeca mag dan wel weer open zijn, maar de situatie post-lockdown lijkt totaal niet op hoe het was. Vanwege alle maatregelen is het voor veel zaken een uitdaging om al hun gasten te kunnen bedienen. Restaurant 212 heeft om die reden de openingstijden verruimd (voortaan ook op zondag en maandag open) en ze hebben een early dining concept in het leven geroepen waar je van 17.00 uur tot 19.30 uur voor een gereduceerde prijs bij ze kunt eten. En daarnaast kun je vanaf nu dus ook thuis van de kookkunsten van Restaurant 212 genieten.

Restaurant 212
Amstel 212
Amsterdam Centrum
Takeaway | delivery | dinerbox

Foto credits: Chantal Arnts

Tags: restaurant 212 begint met takeaway en delivery | 212 at home dinerboxen | sterrenzaken komen met takeaway en deliveryboxen | Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot ontwikkelen een dinerbox voor thuis

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Sjefietshe terras Amsterdam
Dit zijn mijn favoriete food spots

Hieronder vind je een lijst van mijn favoriete restaurants en food spots. Lees verder

Sluiten